Læsetid: 1 min.

Kulturlektier

Informations anmeldere sammensætter hver uge den optimale kulturpakke til weekend og hverdag for alle oplevelseslystne
8. december 2017

Scene: Platform for god humor

I en cocktail af musikalitet, selvironi og sexismesatire gennemgår PLATT-FORM, som består af Mille Lehfeldt, Laus Høybye og Jakob Fauerby, alt fra dansk teaters leflen for tysk teater til flygtningekrisen. PLATT-FORM spiller på Betty Nansen Teatrets anneksscene Edison indtil 16. december.

Kunst: Amerikansk vildskab

Louisiana præsenterer som de første i Skandinavien værker af den amerikanske kunstner George Condo, der er fyldt med tossede figurer og referencer til kunsthistorie og populærkultur. Udstillingen er gennemført, men savner værkernes vildskab. George Condo – The Way I Think kan ses på Louisiana indtil 4. februar 2018.

Musik: Drømmenes Cirkus

Den nordiske trio Dreamers’ Circus fornyer vores folkemusiktraditioner, og i de mest progressive aspekter af deres nye plade Rooftop Sessions lader de en drømmende logik overtage. Derfor giver det god mening, at Hayao Miyazaki, instruktøren bag eksempelvis Min Nabo Totoro, har inviteret bandet til at spille intimkoncert i sit hjem.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.

Prøv en gratis måned og få:
  • Alle artikler på information.dk
  • Annoncefrit information.dk
  • E-avis mandag til lørdag
  • Medlemsfordele
0,-
Første måned/herefter 200 kr/md. Abonnementet er fortløbende.
Prøv nu

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu