Læsetid: 2 min.

En metaltung lysfest med inspirationer fra Beyoncé

Sammen formår Full of Hell og The Body at føde lys og glæde ud af brutale musikalske nedsmeltninger – endda med inspirationer fra hiphop og Beyoncé
Sammen formår Full of Hell og The Body at føde lys og glæde ud af brutale musikalske nedsmeltninger – endda med inspirationer fra hiphop og Beyoncé

Reid Haithcock

8. december 2017

Da amerikanske Full of Hell gav koncert på sommerens Roskilde Festival, var det tydeligt, at de havde mere end svært ved at leve op til festivalens rigide krav om mindst 45 minutters spilletid. Ikke fordi bandet savner materialet, men fordi musikkens soniske angreb er som en boksering, man ikke kan stå oprejst i i mere end en halv time (max!). Det gælder for lytteren, og helt sikkert også for musikerne selv.

Af samme grund varer deres egne plader da også sjældent mere end en 20 minutter. I deres samarbejde med den tunge og eksperimenterende duo The Body, som de har turneret sammen med, og som de sidste år udsendte den glimrende One Day You Will Ache Like I Ache med, folder de dog det klanglige univers mere ud. Og nu kaster det frugtbare samarbejde endnu et album af sig – med svimlende 34 minutters spilletid.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu