Læsetid: 1 min.

Kulturlektier

Informations anmeldere sammensætter hver uge den optimale kulturpakke til weekend og hverdag for alle oplevelseslystne
12. januar 2018

Kunst

I x-rummet på Statens Museum for Kunst har kunstneren Nairy Baghramian udstillet det skrøbelige kunstværk SÅ LÆNGE DET VARER*, som består af ornamentale figurer i træ og flosset silikone, der balancerer på spinkle metalstivere. Værket tager sig desværre lidt mere gådefuldt og selvoptaget ud, end det er.

’SÅ LÆNGE DET VARER*’ kan ses på Statens Museum for Kunst indtil 2. april

Scene

Eventyret Narnia på Aarhus Teater er blevet en flot og frygtindgydende forestilling. Med ædel løve, grum heks og et vidunderligt garderobeskab. Scenografen har skabt en abstrakt eventyrverden bygget op om to hvide bjerge, der hele tiden forandrer sig, når drejescenen vender dem.

’Narnia’ spiller på Aarhus Teater til 13. januar 2018

Musik

»Don’t bother calling, I’ll call you,« er de første ord på Los Angeles-sangeren Moses Sumneys fremragende debutalbum Aromanticism. Den 27-årige musiker har ikke meget positivt at sige om romantikken, men han formår at behandler sine afvisninger med en saliggørende lyd, der kan få enhver til at føle sig elsket.

Moses Sumney: ’Aromanticism’ (Jagjaguwar/Playground)

Film

Wonder handler om drengen Auggie, der er født med et deformt ansigt. Når han bevæger sig ud, er han derfor altid iført rumhjelm. Nu har Auggies forældre besluttet, at han skal starte i skole. Vores anmelder kalder filmen »vidunderlig«.

’Wonder’ kan ses i biografer landet over

Podcast

I podcasten Ways of Hearings undersøger Damon Krukowski, hvordan overgangen fra analoge til digitale lydmedier ændrer måden, vi lytter på, og påvirker menneskers liv. Det er en imponerende radiofonisk bedrift.

’Ways of Hearing’ kan høres på diverse podcastplatforme

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu