Læsetid: 5 min.

Justin Bieber er sort i den mesterlige tv-serie ’Atlanta’

Multitalentet Donald Glover har begået en fremragende tv-serie. Den prisvindende ’Atlanta’s store fascinationskraft er, at den balancerer så diskret mellem eventyr og socialrealisme. Og ligesom i virkeligheden er det de barske realiteter, der er mest absurde
Meningsløsheden er central i ’Atlanta’, men den formidles med et sikkert blik for de kaninhuller, der gør, at serien bliver ved at rykke i intellekt såvel som sanser. For nogle af hullerne er mulighedsportaler – mens andre bare fører backstage.

Meningsløsheden er central i ’Atlanta’, men den formidles med et sikkert blik for de kaninhuller, der gør, at serien bliver ved at rykke i intellekt såvel som sanser. For nogle af hullerne er mulighedsportaler – mens andre bare fører backstage.

FX Networks

13. februar 2018

Earn er fattig, og han har travlt med at holde op med at være det. Sagen er bare, at toget er kørt, og at afstanden til de heldige på første klasse bliver større og større for hver dag. Earn har meldt sig ud af Princeton University, hvilket ikke rigtig hjælper på det, ej heller på forholdet til forældrene og ekskæresten/moderen til hans barn.

Earn er på bar bund i den fremragende, amerikanske tv-serie Atlanta. Og når man er på bar bund, så skal man søge hjælp. Earl hooker op med fætteren Alfred, der under navnet Paper Boi har rappet sig til et mindre hit i Atlanta, byen, hvor de bor: sydstaten Georgias hovedstad med det voldsomme kulturelle opsving og de lige så voldsomme kontraster.

Atlanta er inde i et økonomisk opsving, men er opdelt i et rigt nord og et fattigt fortrinsvis afroamerikansk syd, ja, i nogle distrikter sydpå lever op til 40 procent under fattigdomsgrænsen.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu