Læsetid: 3 min.

Mareridtet om en radikaliseret fremtid kræver radikaliseret drømmelyd

DR Podcast har med et drømmehold af forfattere og lydmagere lavet deres hidtil mest ambitiøse serieproduktion med den fremtidsrealistiske (og -pessimistiske) thriller ’Kom ind i min drøm’ om en depri-liderlig antihelts kamp i et deprimeret samfund
Hovedpersonen kæmper med både nutidens (det vil sige fremtidens) problemer og sin egne problemer fra fortiden, ikke mindst en datters selvmord, i DR Radiodarams nye podcastserie ’Kom ind i min drøm’, der er baseret på et scifi-krimi-plot af Simon Pasternak og Christian Dorph.

Hovedpersonen kæmper med både nutidens (det vil sige fremtidens) problemer og sin egne problemer fra fortiden, ikke mindst en datters selvmord, i DR Radiodarams nye podcastserie ’Kom ind i min drøm’, der er baseret på et scifi-krimi-plot af Simon Pasternak og Christian Dorph.

Fra DR

2. marts 2018

Radiodramatik har traditionelt set været forfatternes legeplads. Inger Christensen, Svend Aage Madsen, Sven Holm og Anders Bodelsen skrev modernistisk eksperimenterende radiodramatik i 1960’erne. Og siden har DRs radiodramaafdeling ændret ambition mange gange, i en vedvarende periode stilede de mod publikumspleasende serielle fortællinger med fokus på dansk historie, sådan RIGTIG og oplysende »public service«, I ved, men uden meget wow-effekt på lydsiden eller i eksperimenterne. Imens har USA leveret højdepunkter som Homecoming, der må være lydmediets ækvivalent til HBO og Homeland.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.

Prøv en gratis måned og få:
  • Alle artikler på information.dk
  • Annoncefrit information.dk
  • E-avis mandag til lørdag
  • Medlemsfordele
0,-
Første måned/herefter 200 kr/md. Abonnementet er fortløbende.
Prøv nu

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

  • Eva Schwanenflügel
Eva Schwanenflügel anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu