Anmeldelse
Læsetid: 3 min.

Næppe nogensinde har en portrætdokumentar fra DR fremstillet sine hovedpersoner så usolidarisk som i ’Fuckbois’

DR’s nye serie ’Fuckbois’ er fortællingen om tre unge mænd på 18-19 år, der ikke bryder sig om at blive kaldt fuckbois. Hvilket man godt kan forstå. Men seriens budskab er, at de er fuckbois
Tilbage står, at Mikki, Victor og Kim i #MeToo-året 2018 – med eller uden deres vidende – forekommer at være blevet castet til at sone det mandlige køns mest basale synder.

Tilbage står, at Mikki, Victor og Kim i #MeToo-året 2018 – med eller uden deres vidende – forekommer at være blevet castet til at sone det mandlige køns mest basale synder.

Søren Kirkegaard/DR

Kultur
15. februar 2018

Teenagerne Mikki, Victor og Kim er svære at holde af, som de fremstår i det første af fire afsnit af tv-serien Fuckbois på DR3.

Med gratis base i forældrenes villaer i Solrød Strand-/Greve-området og en uforklarlig fri adgang til lommepenge tilbringer trekløveret tilværelsen med at drikke blå drinks og høre lortemusik, mens de afvikler en indbyrdes konkurrere om at kneppe så mange piger som muligt og sladre med hinanden om det bagefter.

De fører også en intern kvindenedlæggelsesrangliste. Kim fører vist med 40 piger.

»Det var lidt mærkeligt for min mor i starten,« siger han.

»Men så er det bare begyndt at være, sådan ’hvem er nu det, du har med hjem?’ Altså, så det bliver ret normalt for hende. Og hun bruger faktisk aldrig deres navn, for hun er bange for, at hun siger en anden piges navn.«

Det mandlige – næsten homoerotiske – fællesskab er første og eneste prioritet for de tre hovedpersoner, og alligevel virker de ejendommeligt glædesløse i hinandens selskab. Det hele er så kalkuleret og materialistisk. Især Victor med det flotte hår er det stukket helt af for. En hel væg på teenageværelset har han muret op med stive, lyse papirposer fra Gucci, Louis Vuitton, Yves Saint Laurent og Kenzo. Alt det dyre kluns, som han har købt for sin børneopsparing.

Prisen for Victors outfit rammer 20 klik, informerer han de to andre på Messenger, før afsnittet kulminerer i noget langstrakt scoring på natklubben Shade.

Mikki og Kims tøj og sko, viser det sig, koster også deroppe af. Man håber jo, de træder i hver sin hundelort.

Fucking boys

En fuckboi er det, der i 1990’erne hed en kussetyv, og i 00’erne hed en player. Drengene gider ikke være typecastet på den måde.

Som Mikki siger:

»Jeg er blevet kaldt fuckboi rigtig mange gange. Det er nok bare noget, piger siger, hvis de er sure over, at man har været sammen med dem og så ikke gider dem.«

No shit.

»Vi er ikke fuckbois,« supplerer Kim.

»Vi er bare fucking boys

Men er I det, Mikki, Kim og Victor? Skal vi seere acceptere jer som mediandrenge? Som okay drenge? Når alt, hvad vi hører jer sige, lyder som præludiet til næste triste krænkelsessag i medierne?

Danmarks Radio har tidligere med finfølelse og høje seertal portrætteret livet for forstædernes kunstigt solbrune stenhårde tøser i serien Prinsesser fra blokken, der ligesom Fuckbois retter linsen mod en subkultur, der for udenforstående virker ekstrem og karikeret, nærmest parodisk. Det er oplagt at tro, at de tre fuckbois fra DR’s side kan være tænkt som modstykker til prinsesserne.

Men det er de på ingen måde. Prinsesser fra blokken handlede om underdogs. Den handlede om at kontrollere sjæleligt kaos og om klassesamfundet i Danmark, og fortællingen vaklede aldrig i sin sympati med sine hovedpersoner. Den var rent ud sagt opbyggelig.

Fuckbois er mere radikal: Den giver os tomhed, materialisme og forfald, middelklasse gone wrong og fornemmelsen af en knapt udvokset generation i fuldt udfoldet deroute.

Den giver os tre forhærdede, om ikke fisseministre, så i hvert fald fissevestegnsborgmestre.

Ja, i hævnpornoens og ligestillingskampens brydningstid lader DR disse unge pragteksemplarer stå afklædt på tv som de lade, uengagerede og mildt retarderede repræsentanter for intet mere end ideen om seksuel erobring af unge kvinder som kappestrid og trofæjagt.

Kan Mikki, Victor og Kim så lide kvinder?

Vist ikke rigtig. Men de kan godt lide dyre sko. Skoene får masser af omsorg.

Usolidarisk portræt

Næppe nogensinde på Danmarks Radio har en portrætdokumentar fremstillet sine hovedpersoner så usolidarisk. Så spørgsmålet er, om portrættet også er fair.

Den diskussion har radioens P3 faktisk taget op i dagene efter snigpremieren på seriens første afsnit med interview med drengene såvel som en chef fra DR’s underleverandør, produktionsselskabet Freeport.

Først hævdede drengene i radioen at være blevet instrueret af produktionsholdet til at opføre sig tumpet, siden trak de anklagen tilbage.

Producenten forklarede selv, at ideen om at skildre drengenes indbyrdes konkurrence om pigetrofæer opstod i ’symbiose’ mellem filmhold og fuckbois, og det klinger jo mere af dokusoap end af dokumentar.

Tilbage står, at Mikki, Victor og Kim i #MeToo-året 2018 – med eller uden deres vidende – forekommer at være blevet castet til at sone det mandlige køns mest basale synder.

Som tre sorte katte i tidsåndens store fastelavnstønde, der mjaver mod månen, mens omverdenen hæver køllerne.

Er det muligt, de tre fyre kan nærme sig en antiheltestatus mod seriens afslutning, måske endda lidt elskelighed?

Hvis ikke, står DR’s Fuckbois tilbage som det formentlig ondeste udstillings-tv siden De unge mødre.

’Fuckbois’, vises onsdage 21.55 på DR3.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Lise Lotte Rahbek

Sikke et sært ord, fuckbois..
Det ser dog ud til, at betydningen af ordet er ret velkendt.

Torben K L Jensen

trussetyve

Niels Duus Nielsen og Iben Maria Behrmann Kristensen anbefalede denne kommentar

Er det ondt at fremstille dem som de ønsker at blive fremstillet? Uanset hvad, så er det relevant tv. Vi bør alle konfronteres med konsekvenserne af at lade en generation vokse op i institutioner med reality-tv og offensimentum som referenceramme.

Michael Hullevad, Eva Schwanenflügel, Povl Jensen, Markus Lund, ingemaje lange, Jørn Andersen, Morten Larsen og ulla enevoldsen anbefalede denne kommentar
Lise Lotte Rahbek

Maria Jensen
Den slags snothvalpe fandtes også i sidste generation. Og i forrige generation. Og i generationerne før.

Michael Hullevad, Eva Schwanenflügel, Thomas Krogh, Anna Regine Irgens Bromann, Flemming Berger, Hans Larsen, Povl Jensen, Claus Nielsen, Vivi Rindom, Kurt Nielsen, Niki Dan Berthelsen, David Zennaro, Markus Lund, Niels Duus Nielsen, Marie Jensen, Bjarne Bisgaard Jensen, Torben K L Jensen, Grethe Preisler og Annemette Due anbefalede denne kommentar

Virkelig velskrevet artikel !

Michael Hullevad, Eva Schwanenflügel, Andreas Lykke Jensen, Kirsten Jespersen, Maria Jensen og ingemaje lange anbefalede denne kommentar
Bjarne Asmussen

Maria Jensen nu undlader du helt bevist at forholde dig til at de er blevet instrueret samt at ALT du ser på tv er øjebliksbilleder puttet ind i et manuskript som et produktionshold har skrevet.

Det kan lige tilføjes at når du siger "som de ønsker at blive fremstillet" har du ingen anelse om hvordan de "ønsker" at blive fremstillet. Med mindre du selv har interviewet dem? Jeg vil gerne have et link.

Som Kim selv siger er de "fucking boys", ikke fuckbois.

I øvrigt er hele denne ugidelige zeitgeist med at definere alle mennesker ud fra én ting, én udtalelse, én fejltagelse dømt til at fejle. Fornærmede sidder pøblen tilbage. Tænk at han sagde det, tænk at hun gjorde det, tænk at de opføre sig sådan! Kig på jer selv. I er garanterede ikke et hak bedre selv og bid mig i støvlen om I ikke også ville sige noget politically incorrect hvis I blev fulgt af et kamera og et produktionshold der pænt kunne instruere jer i at være kontroversielle på tv og sige noget der kunne komme på forsiden af hæderkronede medier som Se & Hør eller Billedbladet. Tak for kaffe og kravl ned fra jeres høje hest.

Claus Nielsen, Søren Jensen, Torben Bruhn Andersen og Niels Duus Nielsen anbefalede denne kommentar

Jeg har ikke set det, og jeg kommer ikke til at se det.
Den her kommentar skal bare ses som en fuck-finger til DR3. Fuck, de laver mange skrald-pseudo-"dokumentar". De genbruger ofte "Jeg er Christopher/LOC/Gulddrengen/Suspekt/Thomas Skov/ Petre osv.opskriften. Hvilket er en opskrift baseret på "lyt, se, følg mig"- formatet, hvor man stikker et kamera op i fjæsset på et enkelt individ, og det er pisse kedeligt og totalt ukritisk.
Jeg er en ung mand på 24, så jeg er egentlig målgruppen, men jeg magter ofte ikke DR3' egne tvproduktioner.
..Det var bare det, en totalt ligegyldighed kommentar, lidt ligesom DR3. #DR2forever

Michael Hullevad, Eva Schwanenflügel, Hans Larsen, Povl Jensen, Dennis Jørgensen, Markus Lund, Morten Larsen, Niels Duus Nielsen, Bjarne Bisgaard Jensen, ingemaje lange, Steffen Gliese og Maria Jensen anbefalede denne kommentar

Bjarne Asmussen, hvis de ikke ønskede at blive fremstillet på den måde, som produktionsholdet ønskede, så havde de vel ikke deltaget i programmet?

Anders Sørensen

@Bjarne Asmussen, hvis man kører konkurrence om at nedlægge flest muligt piger, så'n bare for sportens og blærerettens skyld, så giver man vel nok afkald på retten til selv at definere, om man er en fuckboi eller ej. Så ER man det bare per definition.

Michael Hullevad, Eva Schwanenflügel, Povl Jensen, Claus Nielsen og Markus Lund anbefalede denne kommentar
René Arestrup

Jeg håber, at de tre unge knøse har været ofre for noget, de ikke har kunnet overskue - at der faktisk er tale om en doku-soap, hvor en kynisk producent har 'ledt' drengene i den retning, der giver det mest opsigtsvækkende og spektakulære resultat på TV. Det er naturligvis skammeligt, hvis det er tilfældet. Men det modsatte er næsten værre.

Eva Schwanenflügel, Flemming Berger, Claus Nielsen, Kurt Nielsen, Joy Nitav, ulla enevoldsen, Andreas Lykke Jensen, David Zennaro, Morten Larsen, Niels Duus Nielsen, Bjarne Bisgaard Jensen, Grethe Preisler, Steffen Gliese og Lise Lotte Rahbek anbefalede denne kommentar
Hannes Fl. Jensen

Unge mennesker i den alder forstår ikke konsekvenserne af at være med i et sådant program.

Pointen med produktionsholdet er lige præcis rigtig. De gør som de vil.

Maria folk bliver altså ikke lige taget med på råd i redigeringslokalet. Der handler det om kontroverser og at bruge alt det der får folk til at fremstå dumme.

Anders nu må folk jo heldigvis have sex med aå mange de vil.

Dennis Jørgensen og Niels Duus Nielsen anbefalede denne kommentar
Hannes Fl. Jensen

"Tilbage står, at Mikki, Victor og Kim i #MeToo-året 2018 – med eller uden deres vidende – forekommer at være blevet castet til at sone det mandlige køns mest basale synder."

Jeg har ikke set serien, og gider heller ikke. Men jeg er alligevel nysgerrig: hvorfor er det en #MeToo mande-synd at ville i seng med så mange piger så muligt? Jeg troede at samtykke var nok til at gøre alt godt, men der stikker åbenbart alligevel mere under...

Dorthe Svendsen, ulrik mortensen og Niels Duus Nielsen anbefalede denne kommentar

Hannes Fl. Jensen: Den generation er udmærket godt klar over, hvordan reality-tv bliver fremstillet, og at de kan regne med at det bliver vinklet så sensationslystent som overhovedet muligt. Alligevel stiller de op og leverer den slags materiale. Kynisk medieliderlighed, intet andet. Point på overfladekontoen, når det begynder at blive kedeligt at lege med andre menneskers følelser, og hullet i sjælen stadig kræver at blive fyldt op.

Michael Hullevad, Eva Schwanenflügel, Karsten Aaen, Kristian Edelbo og Morten Larsen anbefalede denne kommentar
Grethe Preisler

Ren retro med omvendt fortegn

Undervisningsministre i det 21. århundrede, som er gamle nok til selv at have set skærmtrolden Poul Nesgaards interview med 'society-dronningen Tutta Rosenberg' fra halvfjerdserne, burde overveje om ikke dette burde indgå i undervisningsmaterialet for pubertetsdrenge og -piger i folkeskolens læseplan, før de gulnæbbede små bliver gamle nok til at hæve deres børneopsparinger og selv bestemme, hvad de vil medvirke i af TV-serier som 'Fuckbois' og 'Prinsesserne fra blokken' .... ;o(

Eva Schwanenflügel, Karsten Aaen, David Zennaro og Jørn Andersen anbefalede denne kommentar
Hannes Fl. Jensen

Ok Anders og kan du så forestille dig en serie der udstiller unge piger og kalder dem "slut" eller "whore"?

Hannes, de er ikke ansvarlige for produktionsselskabets redigering. Men de er ansvarlige for at stille op i et program, hvor produktionsselskabet har kontrol over redigeringen, og så opføre sig som fuckbois foran rullende kameraer. Det skal man ikke gøre, hvis man ikke ønsker at blive fremstillet som fuckbois. Nu har jeg forklaret dig argumentet flere gange, og hvis du stadigvæk ikke forstår det, så er det nok fordi du ikke ønsker at forstå.

Jeg tror at den der bias mest foregår i dit eget hoved. Disse drenge bliver ikke udstillet mere end f.eks. sugardateren Gina Jacqueline blev. Det virker som om at dine følelser løber af med dig. Hvis vi skal diskutere mere, så må du prøve at falde lidt ned.

Niels Duus Nielsen

Puritanismen har kronede dage.

Hvis der ikke havde været piger, der var "løse på tråden", ville min ungdom have været en ørkenvandring. Det er mit indtryk at pigerne havde det ligesom mig og at betragtede mig som "nem", så hvad er egentlig problemet? Nå jo, DE ANDRE - hvad vil folk ikke tænke, hvad vil folk ikke sige?

Det er desværre ungdommens byrde, at den gerne vil tage sig godt ud i gruppens opfattelse, uanset hvor ignorant og puritansk eller det modsatte gruppen er. Havde jeg haft den frimodighed som ung, som jeg havde i dag, ville pigerne virkelig skulle passe på (tror jeg, eller også er det bare pral!?!).

Det er altid spændende at være i intimt selskab, og hvis ellers det er en fed oplevelse, er det ikke noget, der rager andre. Husk at sige dette til jeres unger, de vil nok ikke tro det,da gruppen virkelig betyder meget i den alder, men det skader aldrig at hjælpe dem til at være lidt mere selvstændige og lidt mindre påvirkede af groupthink.

Hans Larsen, Søren F. Nissen, Kurt Nielsen, David Zennaro, Morten Larsen, ulrik mortensen og Martin Madsen anbefalede denne kommentar

Men de ER jo fuckboys! De har bare ikke erkendt det over for sig selv endnu. Deres forførelsesstrategi bygger på lav selvtillid opvejet af emotionel vold mod andre. De misbruger piger med ditto, der lader sig bolle for social drengenes sociale anerkendelse, til at booste deres ego og hæve sig op over andre drenge i jagten på patriarkalsk anerkendelse. Jeg opfatter DRs skildring af personerne som objektiv, og i lighed med dokumentarserien Gina Jacqueline udstiller personerne sig selv. De har sikkert været naive, da de meldte sig til programmet i den tro, at DR ville lave cover-up af deres krænkende adfærd og samtidig gøre dem kendte, men fortrød bittert bagefter, fordi DR var mere interesseret i at vise sandheden frem fra skyggesiderne. Det største problem er faktisk, at du som voksen, mandlig journalist forsvarer tre drenge, der burde være gamle nok til at vide hvad de har gang i, og hvilke smertelige konsekvenser de (kan) pådrage sig i en merkantil ungdomskultur, hvor seksuelle erfaringer er en valuta og alle indbyrdes forhold fremstår transaktionelle! I virkeligheden er de tre fuckbois ludere for egen vinding. De knepper piger for at hele nogle sår og gøre det op for fraværende eller karrieremindede curlingforældres kollektive omsorgssvigt af deres egne børn. Der er ingen anden plausibel forklaring end den, vi ser udfolde sig på skærmen, og jeg er selv rundet af den bollekultur og har gået på gymnasium - bare nord for København - så jeg kan stå inde for hvad jeg siger. Den her arketype på en regressiv mandekultur findes dog mange andre steder, men fremkommer måske særligt brutal i hovedstadsområdet, hvor statuskonkurrencen og kampen om rigdom er endnu større end på landet. Men vigtigst af alt, så gøder de tre drenge måske selv jorden for feminismen, fordi de tvinger forsmåede kvinder ind i den ved at ignorere dem og behandle dem ubevidst som trofæer og objekter. Jo flere emotionelle voldtægter, de begår på weekendbasis, jo mere modstand opbyges mod mandekønnet gradvist over tid,og jo sværere gør de det at opfostre en positiv manderolle, der bekæmper det, de står for, når medierne alligevel kun sætter fokus på frembrusende mænd med en fornedrende adfærd. Der er mange, mange flere kritikpunkter at tage fat på i mediernes skildring af de tre herrer end blot deres sociale adfærd, men hele den tidstypiske, individualistiske tendens, de står for! Hvordan portrættet faktisk modarbejder bedtræbelserne på at indføre et progressivt mandebillede. Så tak til DR for at vove at (be)vise, at den moderne mand stadig ikke er kommet videre end til stenaldermentalitet.

Maria Jensen, Eva Schwanenflügel, Karsten Aaen, Chris Ru Brix, Jørn Andersen og ulla enevoldsen anbefalede denne kommentar
ulla enevoldsen

Jeg har ikke set det hele, kun en mindre del, i den del så det ud til, at drengene bare er det uendelig triste spejlbillede på den ekstrem-kapitalisme, vi er underlagt. Glædesløst, nærmest ensomt ser det ud - i det miljø ser man sine medmennesker primært som konkurrenter og man bilder sig ind, at fuldstændige ligegyldige mærkevarer har værdi fordi man har givet mange penge for det. Man ved ikke, at man er blevet narret af kapitalisterne. Sørgeligt på alle måder....

Eva Schwanenflügel, Jørn Andersen og Hanne Ribens anbefalede denne kommentar

Hvis de tre drenge er instruerede eller manipulerede, så spiller de fanden æde mig deres roller godt !

Eva Schwanenflügel og Grethe Preisler anbefalede denne kommentar
Jørn Andersen

Hvor sørgeligt . Hvilken opdragelse har gjort , at de kun kan se andre mennesker som ting ?
De har en mulig karriere i centraladministrationen foran sig.

Michael Hullevad, Eva Schwanenflügel og Flemming Berger anbefalede denne kommentar

DR har åbenbart ikke andet at give sig til. Gad vide hvor længe Maria Rør-byebye Rønn holder hvis dette program er et udtryk for standarden. Jeg troede ellers det var TV3's niche at udstille naive unge mennesker for egen vinding men det skal licenskronerne altså også bruges til nu.

MRR bliver i øvrigt i følge offentlig tilgængelig oplysning aflønnet med 3.688.115 kroner om året for hendes arbejde. Thor Eriksen på norske NRK får 1.100.000 kroner mindre årligt for at håndtere 120 ansatte mere.

Michael Hullevad, Bjarne Bisgaard Jensen og Niels Duus Nielsen anbefalede denne kommentar

Da jeg var helt ung fandtes der også den slags fyre, vi kaldte dem forsuttede bolsjer, dem gad vi ikke at kigge ud. Så kom der AIDS i 80'erne, så ebbede populariteten temmelig meget ud for disse score karle. For det er hvad det handler om, at få flere fjer i hatten, ikke sex eller kærlighed.

Grethe Preisler

Hykleri er ikke klædeligt for nogen, og en martyrkrone skal have et vist format, før den har krav på at blive taget alvorligt af andre end den, som bærer den offentligt til skue. Så hvad med til en begyndelse at gå ud fra, at de tre uheldige helte fra TV-programmet 'Fuckbois' og de piger, de 'dater med' på deres foretrukne vandingshuller i det københavnske natteliv, kommer der med samme formål for øje?

Markus Lund, Eva Schwanenflügel, Bjarne Bisgaard Jensen, Søren F. Nissen og Niels Duus Nielsen anbefalede denne kommentar
René Arestrup

For mig at se, er dette ikke en diskussion om seksualmoral, men om et etisk-eksistentielt kompas, der er brændt sammen. Drengene i udsendelsen kan da knalde med alle de piger, de vil, så længe pigerne er med på legen. Problemet opstår fordi drengene tydeligvis betragter pigerne - ikke som medmennesker - men som ting af begrænset værdi, erobringer, fjer i hatten mm, hvorimod de eftertragtede mærkevarer udi beklædning, og tilsvarende materielle ligegyldigheder tilsyneladende har indtaget en rolle som eksistentielle nødvendigheder. Det er ikke bare fattigt, men også et vidnesbyrd om en forråelse og en kynisme, der godt kan få det til at løbe koldt ned ad ryggen på mig.

Maria Jensen, Hanne Ribens, Markus Lund, Eva Schwanenflügel, Vivi Rindom, Flemming Berger, Chris Ru Brix og ulla enevoldsen anbefalede denne kommentar
Niels Duus Nielsen

Rene Arestrup, at betragte pigerne som scoreobjekter kan være et forsvar mod den dybe angst, enhver normal dreng vil have for pigernes dom. Det er meget smertefuldt at spørge og så få et nej, men det er noget man skal lære at tage som en mand. Nogen lærer det aldrig, det er derfor mænd bliver trofaste, ikke fordi de ikke gerne vil erobre skønne kvinder, for det vil de fleste, men fordi det er farefuldt og indebærer risiko for invalidering af selvtilliden. Som dreng skjuler man smerten bag en fandenivoldsk facade, som voksen mand med adgang til intimt kvindeligt undlader man at udfordre skæbnen (alt for meget).

Så der er i mine øjne ikke tale om en forråelse, for det forudsætter en forudgående forfinet tilstand, hvor det er min erfaring, at det er det modsatte, der foregår: Man famler i blinde og dummer sig, men langsomt lærer man sig kunsten at forføre en kvinde.

René Arestrup

Ja, ja Niels, vi har jo alle været der. Blot ville jeg ønske, at forældrene - eller andre voksne med lidt livserfaring og forstand - havde taget en snak med drengene om deres desperado-liv.

Lise Lotte Rahbek

Niels N
Du skriver: "det er derfor mænd bliver trofaste, ikke fordi de ikke gerne vil erobre skønne kvinder, for det vil de fleste, men fordi det er farefuldt og indebærer risiko for invalidering af selvtilliden."

Aha.. javelja. Gælder det også for kvinder, at det er af ren angst for ikke at kunne score andre mænd, at de bliver trofast sammen med en mand, som de ikke får børn med?

Det er meeeget interessant dette her. :-o

Niels Duus Nielsen

Nej, Lise Lotte i starten er det jo kjærligheden, der gør, at man holder sig til den eneste ene, men når det bliver hverdag, kan man da godt blive interesseret i andre kvinder. Det gælder også kvinder, har jeg erfaring for.

Her skal man måske skelne mellem forelskelse og kærlighed: Når man er forelsket er man helt ligeglad med andre kvinder. Når forelskelsen er blevet til kærlighed, kan man godt interessere sig for andre kvinder, men ønsket om ikke at gøre den anden ondt kan ofte afholde en mand fra at være sin kone/kæreste utro, og da især hvis det indebærer et mulig tab af selvtillid.

Jeg tror, at det samme gælder for kvinder. Blot er problemet mere udtalt for mænd: De største grupper blandt enlige er gruppen af ældre enlige kvinder og unge fraskilte (eller jomfruelige) mænd, kvinder plejer at være gode til at finde en ny kæreste, i højere grad end mændene, og overvægten af ældre enlige kvinder skyldes, at mændene dør tidligere end kvinder, og døden indtræder ofte som følge af ulykkelig kærlighed og smertefulde skilsmisser.

https://www.dst.dk/da/Statistik/nyt/NytHtml?cid=20988

https://www.b.dk/nationalt/enlige-og-fraskilte-maend-har-hoejere-doedeli...

.

Lise Lotte Rahbek

Niels N... for høvlen da. :D
Nej, kvinder er ikke bedre til at finde sig en ny kæreste. Det er jo lissom... kan vi gætte det.. oftest mænd, de finder sammen med. Og så kan man jo altid skændes om, hvem der har fundet hvem, ikkesandt.
Det forekommer mig, at din argumentation læner sig meget op af disse fuckbois. Kvinder er sådan nogle objekter som skal scores, medmindre det er den eneste ene, for så er det noget andet. Og hvis tøserne så siger nej til at blive scoret, så har de smadret disse stakkels mænds selvtillid, så de (mændene) er nødt til at finde sammen med en eller anden enesteene, ikke fordi hun er dejlig, men fordi mændenes selvtillid er ødelagt og de nu kun tør gå op i teposefoldning og dressurridning.

Ej Niels, der er dælme for mange forskellige mennesker af begge køn og med forskellige grader af scoretrang, til at generalisere i det omfang, du gør. Jeg kan ikke lade være at kaste tanker efter disse fuckbois scoringer, som åbenbart er mindre værd end et par sko, og den valuering er - uanset hvor fyldte nosser de måtte rende rundt med - fanme utiltalende i ekstrem grad.

Ps. Jeg læste til at starte med fuck-bois med fransk udtale på sidste stavelse. Hm. Nogle gange skal man nok passe på med både forenklinger og kompliceringer.

Eva Schwanenflügel, Flemming Berger, Bjarne Bisgaard Jensen og Karsten Aaen anbefalede denne kommentar
Niels Duus Nielsen

Mine generaliseringer baserer sig på klinisk psykologiske eksperimenter, hvor tusindvis af mænd og kvinder over lange årrækker er blevet udspurgt, undersøgt og eksperimenteret med, hvorefter resultaterne af al denne forskning er blevet analyseret i hoved og røv af psykometriske specialister, som derefter udtaler sig om TENDENSER.

Ikke alle mænd er som alle andre mænd, og ikke alle kvinder er som alle andre kvinder, faktisk har mænd og kvinder flere fællestræk end forskelle, psykometrisk set, men alligevel kan der peges på visse tendenser, som er statistisk signifikante:

Kvinder tenderer mod at være mere åbne end mænd, og mænd tenderer mod at være mere målrettede. Hvilket ikke betyder, at der ikke er et utal af åbne mænd og målrettede kvinder.

Niels Duus Nielsen

:-)

Selvom jeg synes at de her fuckbois er enormt ucharmerende kan jeg godt forstå at de som unge mennesker udnytter de muligheder er er i datingverdenen i dag. Det gør de unge piger også. De bliver bare kaldt noget andet.

Videokursus til Niels Nielsens og vedkommendes pseudosexistiske debatindlæg, som godt kunne bruge noget træning i at anerkende sine kvindelige pendanter som ligeværdige mennesker: How Romanticism Ruined Love - https://m.youtube.com/watch?v=jltM5qYn25w