Anmeldelse
Læsetid: 1 min.

Bjarne Riis’ luksusvilla i det jyske Hellerup er til salg – igen

Rødbejdset træ og indendørs toscanaromantiske murstensvægge er to af katastroferne i Bjarne Riis’ kæmpevilla ved Vejle Fjord, der lige er blevet sat til salg igen
318 kvadratmeter i rødbjset træ: Bjarne Riis’ villa til salg

318 kvadratmeter i rødbjset træ: Bjarne Riis’ villa til salg

Kultur
9. marts 2018

Da den tidligere cykelrytter og holdejer Bjarne Riis og hans kone Anne Dorthe Tanderup fik opført deres cirkelformede luksusvilla i 2002, var de så stolte, at de fremviste de 308 kvadratmeter til livsstilsmagasinet Bo Bedre i en artikel på 11 sider.

Villaen er i rødbejset træ på en 72.000 kvadratmeter naturskøn privatgrund med kig til Vejle Fjord. Indvendigt er huset indrettet med gaudibugtede sorte kurvestole, endnu mere rødbejdset træ og en gavmild brug af rå murstensmure i toscansk stil.

Bjarne Riis boede i en overgang med sin familie i Toscana, og der er ingen tvivl om, at inspirationen til den kolossale villa kommer herfra. Og det er problemet. 

Andreas Szlavik

Bjarne er kommet til at begå den meget menneskelige, men klassiske fejl, når man lige har været ude at rejse og kommer til at lade sig inspirere lidt vel rigeligt af destinationens æstetik: Det 17 millioner kroner dyre hus er simpelthen – ufarlig – kulturel appropriati0n på Vejle fjords skråninger: Det leger, at Vejle er Italien, og minder én om, at limoncello bare smager bedre i støvlelandet.

Bjarne Riis’ villa, Bellevuevej 75, 7100 Vejle. 15 mio. kr. Kan ses på Lilienhoff Liebhaverboligers hjemmeside.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Jørgen M. Mollerup

Huset ser ikke halvt så grimt ud som feks, skuespilhuset, der er er en skændsel. Det har fuldstændigt ødelagt det smukke kvarter omkring det gamle Kvæsthus.

Henrik holm hansen

Er der en salgspris`???????????????????????????????

Maj-Britt Kent Hansen

15 mio.

ok ok - så byder jeg sgu en hel million, men så vil jeg sgu også ha en af Bjarnens racersikler med i købet :-D

Lise Lotte Rahbek

Man ku godtnok dyrke mange kartofler på 7,2 Ha.....

Maj-Britt Kent Hansen

Ja, udsigten fejler jo ikke noget, men indsigten? Bor der overhovedet nogen blandt de underlige møbler? Og hvad blev der lige af lagen, dyne- og pudebetræk på billede 17?

Michael Ryberg

Det er jo heller ikke et hus efter italiensk standard. Sammenligningen falder helt ved siden af.

Jeg tror sq jeg køber, og tak til Inf. for at gøre mig opmærksom på at huset er til salg. Bliver det næste, at vi nu får rapportager om Hammerslag og Antikkrejlerne?