Læsetid: 2 min.

Der ligger et par timers kvalificeret underholdning i Katrine Engbergs ’Glasvinge’

Katrine Engbergs nye kriminalroman om en morder på en Christianiacykel kan minde om en kinesisk æske. Hver gang noget bliver opklaret, viser det sig, at der gemmer sig en ny gåde inden i den tilsyneladende løste
Katrine Engbergs nye kriminalroman om en morder på en Christianiacykel kan minde om en kinesisk æske. Hver gang noget bliver opklaret, viser det sig, at der gemmer sig en ny gåde inden i den tilsyneladende løste

Ida Marie Odgaard

16. marts 2018

Katrine Engbergs Glasvinge kan minde om tryllekunst. Det gælder om at få publikum til at kigge et andet sted hen, mens man lister armbåndsuret af en sagesløs tilskuer eller anbringer sidekammeratens tegnebog i hans brystlomme. Man kan også sammenligne den med en kinesisk æske. Hver gang noget bliver opklaret, viser det sig, at der gemmer sig en ny gåde inden i den tilsyneladende løste.

Det giver næsten sig selv, at kompositionen kræver mange personer, og der er vitterligt en del at holde styr på, plottet er kompliceret, fordi nye personer indføres hen ad vejen, og alle sammen bliver de rodet ind i et eller andet.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.

Prøv en gratis måned og få:
  • Alle artikler på information.dk
  • Annoncefrit information.dk
  • E-avis mandag til lørdag
  • Medlemsfordele
0,-
Første måned/herefter 200 kr/md. Abonnementet er fortløbende.
Prøv nu

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu