Læsetid: 3 min.

’Lookalikes’ er svimlende plat, men alle pengene værd

Den engelske serie ’Lookalikes’ iscenesætter virkelige karakterer, der spiller kendte figurer, sammen i en pærevælling, der gør det umuligt at skelne mellem fiktiv komedie og reality-tv
Der er mange metalag i den ye serie ’Lookalikes’, hvor berømtheders dobbeltgængere ind i mellem er mere inkarnerede end, dem, de efterligner. Her er det David Brent og Gordon Ramsays dobbeltgængere i aktion. Pr-foto

Der er mange metalag i den ye serie ’Lookalikes’, hvor berømtheders dobbeltgængere ind i mellem er mere inkarnerede end, dem, de efterligner. Her er det David Brent og Gordon Ramsays dobbeltgængere i aktion. Pr-foto

9. marts 2018

I den sydøstengelske by Eastbourne går en mand rundt og ligner næsten fodboldikonet David Beckham. Det er Andy Harmer, ejer af regionens største lookalike-udlejningsbureau. Når den prisbevidste forbruger ønsker stjernestøv spredt ud over sit arrangement, kan vedkommende ringe og booke folk, der næsten ligner Johnny Depp, Robert De Niro, mr. Bean eller Ed Sheeran.

Selv kan han gøre det ud for den nu pensionerede fodboldspiller, hvis ikonstatus formentlig er på retur. Det forhindrer ikke Andy i at leve og ånde for rollen i en grad, så han i sine drømme om natten faktisk er David Beckham, indtil han vågner og er en helt almindelig ukendt fyr med meget moderat succes i arbejdslivet.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.

Prøv en gratis måned og få:
  • Alle artikler på information.dk
  • Annoncefrit information.dk
  • E-avis mandag til lørdag
  • Medlemsfordele
0,-
Første måned/herefter 200 kr/md. Abonnementet er fortløbende.
Prøv nu

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu