Læsetid: 2 min.

Måske er TV 2 Echo faktisk det, de unge vil have

Det er en slags naturlov, at medieprojekter henvendt til unge er kiksede. Uanset hvad fuldvoksne journalister og mediefolk gør, har de notorisk svært ved at ramme de unges tone og forstå deres behov. TV 2 ECHO virker imidlertid til at ramme plet
9. marts 2018

»De unge vil have korte videoer på sociale medier,« har en midaldrende mellemleder med desperation i stemmen råbt gennem et redaktionslokale, og vupti, så er TV 2 ECHO opstået.

Måske.

I hvert fald er det en kendsgerning, at de fleste unge ikke gider læse avis eller se nyheder, men at de bruger timevis på Youtube og Netflix. Så hvad skal et gammeldags medie gøre?

På TV 2 afprøver de nu kombinationen korte videoklip og sociale medier.

Jeg er naturligt skeptisk, da jeg klikker mig frem til TV 2 ECHO’s facebookside, hvor der er en god håndfuld videoklip, som alle er mellem halvandet og to minutter lange. Men de er ret gode. Virkelig velproducerede med lækker lyd, smukke billeder og elegant klipning.

Et handler om 28-årige Natascha, der for første gang skal tale med sin far om sex. TV 2 har spurgt 132 unge kvinder, fortæller en tekst i begyndelsen af klippet, om de vil tale med deres far om sex. Kun én sagde ja.

Natascha er spændt, siger hun.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.

Prøv en gratis måned og få:
  • Alle artikler på information.dk
  • Annoncefrit information.dk
  • E-avis mandag til lørdag
  • Medlemsfordele
0,-
Første måned/herefter 200 kr/md. Abonnementet er fortløbende.
Prøv nu

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu