Læsetid: 4 min.

Fornem afrunding på Kim Blæsbjergs trilogi om Danmark i opbrud

Spændingskurven stiger voldsomt i ’Desertørerne 3’, der fermt sætter de sidste streger i et skarpt og underholdende portræt af den globale økonomiske krise og vor egen slidte moral og skarpe klasseskel
20. april 2018

Tingene skrider i afsluttende bind af Kim Blæsbjergs familiekrønike Desertørerne. Ikke for forfatteren, lad os straks slå det fast, men for stort set alt og alle i romanen. Fra Lemvig ringer juristen Marks lillebror for at overbringe beskeden om et dødsfald i familien, netop som Mark selv og hans chef Christian Kappel Bruhn sigtes for bedrageri med gamle pantebreve. Christians kone, Julie, bliver smidt ud af hjemmet på Frederiksberg efter en affære, og da parrets yngste datter, Sofie, må se sine overfaldsmænd frifundet i retten, søger hun atter mod selvdestruktionen. Også parrets ældste søn, Simon, berøres af en katastrofe, da en tornado rydder den egn i USA, hvor han forsøger at finde fred for familiens pres og sine oplevelser i Afghanistan.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.

Prøv en gratis måned og få:
  • Alle artikler på information.dk
  • Annoncefrit information.dk
  • E-avis mandag til lørdag
  • Medlemsfordele
0,-
Første måned/herefter 200 kr/md. Abonnementet er fortløbende.
Prøv nu

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu