Læsetid: 5 min.

De unge anmelder BLANK

NRK’s nye ungdomsserie ’BLANK’ tager over, hvor successerien ’SKAM’ sluttede og skildrer ungdomslivet lige efter gymnasieårene. Vi har bedt fire unge ’SKAM’-fans anmelde de første spæde klip af den nye serie og forholde sig til, om de virkelig orker endnu en omgang seriøs norsk seriehype. Fortalt til Rasmus Bo Sørensen
Hypen om NRKs nye ungdomsserie BLANK er allerede begyndt at brede sig.

Hypen om NRKs nye ungdomsserie BLANK er allerede begyndt at brede sig.

PR Foto

20. april 2018

’Hype er fedt – og hyggeligt’ 

Tilde Christoffersen, 14 år, København

»Jeg så de to første sæsoner af SKAM og lidt af den tredje, og jeg synes, det var megafedt! Især hele Noora/William-tingen. Hvordan William først bliver fremstillet som den lidt hårde type, men så senere viser det sig, at han måske ikke altid er så hård – og Noora er måske heller ikke altid den der meget selvbevidste feministtype. Jeg synes, de var ret søde.«

»Vores dansklærer var også ret vild med serien og brugte den i undervisningen til et forløb, vi havde, om Norge. Det synes jeg kun var hyggeligt. Det var fedt at kunne bonde med lærerne om noget, vi selv så i forvejen.«

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.

Prøv en gratis måned og få:
  • Alle artikler på information.dk
  • Annoncefrit information.dk
  • E-avis mandag til lørdag
  • Medlemsfordele
0,-
Første måned/herefter 200 kr/md. Abonnementet er fortløbende.
Prøv nu

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

  • David Zennaro
David Zennaro anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu