Læsetid: 3 min.

Jeg elsker Steve Martin og Martin Short

Komikerne og skuespillerne Steve Martin and Martin Short ophøjer den personlige fornærmelse til en kunstart i deres nye og meget morsomme Netflix-special, ’Steve Martin and Martin Short: An Evening You Will Forget for the Rest of Your Life’
Martin Short crooner for fuld hals, mens Steve Martin forundret ser til i et øjeblik fra de to komikere og skuespilleres nye Netflix-special.

Martin Short crooner for fuld hals, mens Steve Martin forundret ser til i et øjeblik fra de to komikere og skuespilleres nye Netflix-special.

Netflix

1. juni 2018

Steve Martin: »Martin Short er det navn, jeg indlogerer mig under på et hotel og gerne vil være anonym.«

Martin Short: »Når jeg tænker på Steve, og det sker ikke tit, så tænker jeg mere end noget andet på, hvor utroligt bleg du er i virkeligheden. Det er, som om jeg bliver hjemsøgt. Du ligner en side i en malebog, som endnu ikke er blevet farvet.«

Steve Martin: »Jeg elskede dig i Fallons talkshow forleden. Det var så uanstrengt. Jeg kan ikke lade være med at tænke på, hvordan det ville have været, hvis du havde anstrengt dig bare en lille smule.«

Martin Short: »Jeg prøver ikke på at være negativ, men af ren og skær nysgerrighed må jeg lige spørge dig: Hvor langt nåede de i balsameringsprocessen, før du vågnede skrigende op?«

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.

Prøv en gratis måned og få:
  • Alle artikler på information.dk
  • Annoncefrit information.dk
  • E-avis mandag til lørdag
  • Medlemsfordele
0,-
Første måned/herefter 200 kr/md. Abonnementet er fortløbende.
Prøv nu

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

  • Mikael Velschow-Rasmussen
Mikael Velschow-Rasmussen anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu