Læsetid: 3 min.

Der var engang et helt igennem fucked up menneske

Benedict Cumberbatch er ganske enkelt forrygende i miniserien ’Patrick Melrose’, der galgenhumoristisk og grufuldt fortæller om titelpersonens forsøg på at forsone sig med en forfærdelig opvækst
En ustabil, påvirket Patrick Melrose (Benedict Cumberbatch) på vej gennem New Yorks gader med sin fars aske i en plastikpose.

En ustabil, påvirket Patrick Melrose (Benedict Cumberbatch) på vej gennem New Yorks gader med sin fars aske i en plastikpose.

HBO Nordic

25. maj 2018

Man kan sige meget om Patrick Melrose, men han er et helt igennem fucked up menneske.

Der er en meget morsom scene i første afsnit af Patrick Melrose, miniserien, der bærer hans navn, hvor flamboyante Patrick (Benedict Cumberbatch) har taget Concorden til New York for at hente sin nyligt afdøde fars aske med hjem til England.

Patrick, der er høj på alskens stoffer, uppers og downers, nærmer sig langsomt den åbne kiste og fjerner det papir, der dækker faren – som var Patrick et barn, der spændt åbner en julegave.

»Er det min afdøde far? Det er næsten alt for meget,« nærmest hviner ham med et stort grin, og skulle man stadig være i tvivl, om han havde et godt forhold til sin far eller ej – det er man nu ikke – bliver den i hvert fald fejet til side her.

Den galgenhumoristiske og samtidig temmelig foruroligende scene siger tillige lidt om tonen i Patrick Melrose, der skifter mellem det løssluppent morsomme og dybt dramatiske, mens Patrick prøver at forsone sig med fortiden og ikke mindst sin far.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.

Prøv en gratis måned og få:
  • Alle artikler på information.dk
  • Annoncefrit information.dk
  • E-avis mandag til lørdag
  • Medlemsfordele
0,-
Første måned/herefter 200 kr/md. Abonnementet er fortløbende.
Prøv nu

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

  • Morten Balling
  • Eva Schwanenflügel
  • Heidi Larsen
Morten Balling, Eva Schwanenflügel og Heidi Larsen anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu