Læsetid: 6 min.

Kødbyens gallerier kan give en diskret materialeorgasme

Art Week CPH løb i sidste uge af stablen med events, debatter og koncerter, ikke mindst åbnede en række nye galleriudstillinger i Kødbyen. Informations kunstanmelder Ida Marie Hede har været på rundtur og set en virtuos kommentar til driften efter holistisk fortabelse, Julie Lænkholms ulddrømme og en af byens bedste maleriudstillinger
Astrid Myntekærs udstilling ’Memes’ på Gether Contemporary.

Astrid Myntekærs udstilling ’Memes’ på Gether Contemporary.

David Stjernholm

30. maj 2018

Sidste uges Art Week CPH er en årligt tilbagevendende Københavnsk kunstbegivenhed med knap 60 deltagende gallerier, kunsthaller og projektrum samt et tætpakket eventprogram.

Ønsket er at formidle kunsten bredt; og det satte sit præg på de forskellige debatter, der var indrammet af den generelle tendens til pænt luftige og opdragende spørgsmål a lá hvad er den nye kunstnerrolle osv. Men så var der initiativet Gallery Day & Night, en galleri-cruise fra tidlig morgen til sen aften med morgente-ritualer, performances og koncerter, en mulighed for at drive småberuset af sted mellem de mange nyåbnede udstillinger i byens vibrerende gallerier. I Den Hvide Kødby, i en årrække et lille galleriknudepunkt, er der lige nu en særlig god synergi mellem de aktuelle udstillinger.  

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.

Prøv en gratis måned og få:
  • Alle artikler på information.dk
  • Annoncefrit information.dk
  • E-avis mandag til lørdag
  • Medlemsfordele
0,-
Første måned/herefter 200 kr/md. Abonnementet er fortløbende.
Prøv nu

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu