Læsetid: 2 min.

Martin Hall støber fundamentet til sit eget, musikalske mausoleum

Det nye album fra multikunstneren Martin Hall bringer os i kontakt med for længst afdøde, danske musiklegender
Med A Brief Summary støber Martin Hall fundamentet til sit eget mausoleum, hvor man kan komme og mindes de faldne musiklegender, men hvor der selvfølgelig også skal være plads til, at kommende generationer kan holde fest.

Med A Brief Summary støber Martin Hall fundamentet til sit eget mausoleum, hvor man kan komme og mindes de faldne musiklegender, men hvor der selvfølgelig også skal være plads til, at kommende generationer kan holde fest.

Robin Skjoldborg

18. maj 2018

I år kan Martin Hall fejre 40-års jubilæum som udøvende musiker. Derfor har han inviteret sine venner, levende som døde, med til en formidabel fejring, hvor ingen på forhånd ved, hvad der skal ske.

Det er lyden af denne jubilæumsfejring, der er blevet til Martin Halls nye album, A Brief Summary. Der er tale om et både nostalgisk og fremadskuende album, der indeholder friskkomponerede numre sammen med flere nye indspilninger af tidligere materiale og alternative versioner af hans egne, personlige favoritter. Blandt andet crooneren »Semi« får et fabriksnyt skær over sig i Martin Halls kærlige, men bestemte, elektroniske bearbejdning.

Okkulte referencer

A Brief Summary er en refleksion over livets forgængelighed. Albummet virker som et barokt oliemaleri, hvor vanitasmotiverne og de okkulte referencer lurer i hver eneste krog. Men frem for alt er det en jubilæumsfest under mottoet ’memento mori’, hvor kister bliver lukket op og ligene af Martin Halls ungdomskompositioner får et nyt, farvestrålende lag sminke.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.

Prøv en gratis måned og få:
  • Alle artikler på information.dk
  • Annoncefrit information.dk
  • E-avis mandag til lørdag
  • Medlemsfordele
0,-
Første måned/herefter 200 kr/md. Abonnementet er fortløbende.
Prøv nu

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu