Læsetid: 4 min.

Behøver vi al den snak i parforhold? Elskovs glød kan tales til døde

En aldrende anmelder gør sig tanker om en ny bog om ’Pik, potens og parforhold’
En aldrende anmelder gør sig tanker om en ny bog om ’Pik, potens og parforhold’

fra bogen

15. juni 2018

Kan man være for gammel til at læse en bog om kærlighed? Man kan i hvert fald være for ung.

Da jeg var en omkring 10-11 år, havde jeg i mine forældres bogreol fået kig på bogen Bob og Daphnes kærlighed. På sin bagside lovede bogen en frimodig fremstilling af unges erotik. En aften, jeg sad i dagligstuen og kedede mig, sagde jeg til min mor, at jeg nu ville læse en bog, som jeg gik hen og tilfældigt udvalgte. Selvfølgelig ville jeg gribe fat om den om Bob og Daphne. Min mor har nok gennemskuet, at jeg på forhånd havde anelser om indholdet. I hvert fald sagde hun:

»Den skal du være ældre for at læse. Det vil din far også mene.«

Så jeg afstod – den aften. Men fik taget Bob og Daphne ned af hylden, så snart jeg var uden forældres overvågen. Som jeg husker bogen, handlede den mest om at gøre gode ting ved hinanden, selv om jeg nok undrede mig lidt over, hvor forhippede hovedpersonerne var.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.

Prøv en gratis måned og få:
  • Alle artikler på information.dk
  • Annoncefrit information.dk
  • E-avis mandag til lørdag
  • Medlemsfordele
0,-
Første måned/herefter 200 kr/md. Abonnementet er fortløbende.
Prøv nu

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

  • David Zennaro
David Zennaro anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu