Læsetid: 3 min.

’Legetøjet vi er rundet af’ giver én lyst til at finde legoklodserne og Barbiedukkerne frem fra gemmerne

LEGO, Star Wars-figurer og Transformers er blot nogle af hovedpersonerne i Netflix’ på én gang kække og grundige dokumentarfilmserie om det legetøj, mange af os legede med som børn, og som var med til at at forme os
Da den første Star Wars-film havde premiere i 1977, havde legetøjet ikke nået butikkernes hylder endnu, og ingen havde regnet med, hvor stor en succes både film og legetøj ville blive. Om dét og meget andet handler dokumentarfilmserien ’Legetøjet vi er rundet af’. 

Da den første Star Wars-film havde premiere i 1977, havde legetøjet ikke nået butikkernes hylder endnu, og ingen havde regnet med, hvor stor en succes både film og legetøj ville blive. Om dét og meget andet handler dokumentarfilmserien ’Legetøjet vi er rundet af’. 

Netflix

22. juni 2018

Når jeg tænker tilbage på min barndom og det legetøj, som jeg legede mest med, husker jeg især tre ting: Legoklodser, Star Wars-figurer og min modeljernbane fra Märklin. Og klodserne holder jeg stadig meget af at om ikke lege med så i hvert fald samle filmrelaterede byggesæt af alt fra robotterne R2D2 og WALL·E til Ghostbusters’ hovedkvarter og den tidsrejsende Delorean fra Tilbage til fremtiden-filmene.

Det er på én gang afstressende, en kreativ udfordring og en måde at holde fast i den mere barnlige del af mig selv på, som jeg håber, at jeg aldrig mister, fordi den gør livet så meget mere festligt.

Jeg ved ikke, om man ligefrem kan sige, at LEGO har gjort mig til den, jeg er – det vil trods alt nok være at tage munden for fuld. Men ingen tvivl om, at de geniale plastikklodser altid har været og stadig er en stor inspirationskilde for mig, fordi de taler til min forestillingsevne. Det er kun fantasien, der sætter grænsen, når man bygger LEGO.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.

Prøv en gratis måned og få:
  • Alle artikler på information.dk
  • Annoncefrit information.dk
  • E-avis mandag til lørdag
  • Medlemsfordele
0,-
Første måned/herefter 200 kr/md. Abonnementet er fortløbende.
Prøv nu

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu