Læsetid: 2 min.

’Ant-Man and the Wasp’ driver morsom omgang med superevnerne

’Ant-Man and the Wasp’ fortsætter den kække, godmodige stil fra den første Ant-Man-film og hæver barren for sjov med superevner
Paul Rudd og Evangeline Lilly som Ant-Man og Hope van Dyne. 

Paul Rudd og Evangeline Lilly som Ant-Man og Hope van Dyne. 

Marvel Studios

5. juli 2018

Sikke et cirkus: Den godmodige eksindbrudstyv Scott Lang (Paul Rudd) har kun tre dage tilbage af den husarrest, han blev idømt for sine udskejelser i Captain America: Civil War, og pludselig bliver han ramt af en telepatisk forbindelse med en kvinde, der viser sig at være mor til hans udkårne, Hope van Dyne (Evangeline Lilly). De to mødtes i forbindelse med en kamp for at forhindre en ondsindet overtagelse af verdensherredømmet i den første Ant-Man-film fra 2015.

Bevidsthedssammensmeltningen med Janet van Dyne (Michelle Pfeiffer) er ikke et tilfælde. Hope og hendes far dr. Hank Pym (Michael Douglas) er netop gået i gang med de eksperimenter, der skal give dem adgang til denne verdens kvanteniveau, hvor de vil se, om ikke Janet stadig lever i en ultraformindsket udgave.

Hun plejede at gøre tjeneste som superhelten Wasp og var sammen med sin mand, den oprindelige Ant-Man Hank Pym, ude på en mission, hvor et bombeangreb skulle afværges. Her gjorde hun sig så superlille, at hun kunne flyve lige ind imellem de partikler, bomben bestod af og ødelægge den. 

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.

Prøv en gratis måned og få:
  • Alle artikler på information.dk
  • Annoncefrit information.dk
  • E-avis mandag til lørdag
  • Medlemsfordele
0,-
Første måned/herefter 200 kr/md. Abonnementet er fortløbende.
Prøv nu

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

  • Eva Schwanenflügel
Eva Schwanenflügel anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu