Læsetid: 4 min.

Den nye ’Mission: Impossible’-film er en smuk og velsmagende flødekage af action

Instruktør og manuskriptforfatter Christopher McQuarrie er præcis, hvad Mission: Impossible-filmserien har brug for. De to seneste film, ’Rogue Nation’ og nu biografaktuelle ’Fallout’, er simpelthen seriens bedste og mest friske
IMF-agenten Ethan Hunt (Tom Cruise) i fuldt firspring over Londons tage i Christopher McQuarries underholdende ’Mission: Impossible Fallout’.

IMF-agenten Ethan Hunt (Tom Cruise) i fuldt firspring over Londons tage i Christopher McQuarries underholdende ’Mission: Impossible Fallout’.

Paramount Pictures

2. august 2018

Det er svært ikke at være en smule imponeret over Tom Cruise. I en alder af 56 er han så toptunet og sprød som nogensinde. Han hopper, løber, skyder, slås, springer i faldskærm, flyver helikopter, kører i bil og på motorcykel i Mission: Impossible Fallout, den sjette i rækken, så man skulle tro, at han aldrig havde gjort andet – og blot var 25 år gammel.

Det er på én gang misundelsesværdigt og lidt uhyggeligt – er det monstro Scientology, der holder ham så ung og skarp? Det vil han nok selv sige. Men hvad grunden så end er, klæder han Mission: Impossible-serien, og den klæder ham.

Det samme gør Christopher McQuarrie, der både har skrevet og instrueret de to seneste film i rækken, og som har formået at give universet en ansigtsløftning og samtidig skabe dramatisk og morsom underholdning, som både giver mere plads til kvinderne end de tidligere film, og som forholder sig til den verden, de foregår i. Mission: Impossible-serien minder på sin vis mere og mere om de moderne James Bond-film med Daniel Craig, og det er ment som en ros.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.

Prøv en gratis måned og få:
  • Alle artikler på information.dk
  • Annoncefrit information.dk
  • E-avis mandag til lørdag
  • Medlemsfordele
0,-
Første måned/herefter 200 kr/md. Abonnementet er fortløbende.
Prøv nu

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

  • Eva Schwanenflügel
Eva Schwanenflügel anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu