Læsetid: 3 min.

Amanda Shires vil give Nashville en ny lyd

Den amerikanske singer-songwriter Amanda Shires tager på sit sjette album en musikalsk drejning væk fra Nashville og den country, hun kommer fra. Hun lader elektriske guitarer overhale sin violin, og det er særligt herligt at lytte med, når hun drøner derudad med en festkjole i handskerummet uden at se sig tilbage
Amanda Shires forsøg på at ændre lyden af Nashville klæder hende ganske godt.

Amanda Shires forsøg på at ændre lyden af Nashville klæder hende ganske godt.

PR-foto: Silver Knife Records

17. august 2018

Chancen for, at en yngre amerikansk countrymusikker slår igennem herhjemme, er vel på størrelse med at finde en pickupnål i en høstak. Så for de fleste vil navnet Amanda Shires ikke virke bekendt. Den texanske singer-songwriter og violinist har ellers tidligere udgivet fem soloplader og spiller derudover i bandet Jason Isbell & The 400 Unit, der har hendes husbond og faren til hendes datter i front.

Amanda Shires har ved flere offentlige lejligheder vist sig med teksten »Mama Wants To Change That Nashville Sound« (mor vil forandre den Nashville-lyd) skrevet hen over brystet. Et citat fra en af Isbells sange og et statement, Shires har brugt i promoveringen af To the Sunset. Hun vil ruske op i den (hvide) mandsdominerede amerikanske country, og hendes sjette soloalbum er første stop på vejen.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.

Prøv en gratis måned og få:
  • Alle artikler på information.dk
  • Annoncefrit information.dk
  • E-avis mandag til lørdag
  • Medlemsfordele
0,-
Første måned/herefter 200 kr/md. Abonnementet er fortløbende.
Prøv nu

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu