Læsetid: 4 min.

I Robyns elektropop er man fri til at mærke sig selv

Det er otte år siden, at Robyn med sin elektropop for alvor blev et ikon i popindustrien. Men den svenske sangerinde er stadigvæk en fritænker, der insisterer på at møde reelle følelser med selvsikkerhed og ’fuck you’-attitude. Det viser hun med sin nye single, »Missing U«, og især med den minidokumentar, der er fulgt med – dedikeret til hendes fans
Det er otte år siden, at Robyn med sin elektropop for alvor blev et ikon i popindustrien. Men den svenske sangerinde er stadigvæk en fritænker, der insisterer på at møde reelle følelser med selvsikkerhed og ’fuck you’-attitude. Det viser hun med sin nye single, »Missing U«, og især med den minidokumentar, der er fulgt med – dedikeret til hendes fans

Leon Neal

4. august 2018

Popmusik kan ikke nøjes med at være musik, man lytter til. Den skal sætte gang i en bevægelse, fysisk og mentalt.

Det har svenske Robyn forstået. Sangerinden Robin Miriam Carlsson har opbygget en elektropop-persona, der tør vise sin krop og sine moves, så de bliver overført direkte til dansegulvet. Hun er i befriende grad en bad ass, der giver sine fans adgang til en verden af vilde klubfester.

Robyns nye single, »Missing U«, er ingen undtagelse. Den er netop udkommet efter en periode, hvor sangerinden har koncentreret sig om at samarbejde med store, elektroniske navne som Röyksopp og Deadmau5. I februar begyndte hun så at sprede rygter via sin twitterprofil om, at et nyt soloalbum endelig var på vej.

Temafest

»Missing U«, som lige er blevet offentliggjort, er tilegnet de fans, der venter utålmodigt på Robyns kommende materiale. Før udgivelsen lagde hun en kryptisk video op på Twitter med undertitlen »A Message To My Fans«. Det er en syv minutter lang minidokumentarfilm, instrueret af den Brooklyn-baserede filmskaber Danilo Parra.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.

Prøv en gratis måned og få:
  • Alle artikler på information.dk
  • Annoncefrit information.dk
  • E-avis mandag til lørdag
  • Medlemsfordele
0,-
Første måned/herefter 200 kr/md. Abonnementet er fortløbende.
Prøv nu

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu