Læsetid: 5 min.

Verdensbaryton i Børssalen gav usædvanlig temakoncert

Københavns Operafestival er ikke blot folkelig, men også kunstnerisk ambitiøs i år og lokker store navne til byen. Den virtuose engelske baryton Christopher Maltman formåede at give den klassiske sang videre til et moderne publikum ved sin egen intakte, naturlige stil
Den engelske baryton Christopher Maltman og hans franske pianist Audrey Saint-Gil gav en koncert med titlen ’The Soldier - From Severn to Somme’, hvor de koncentrerede sig om temaet soldaterliv.

Den engelske baryton Christopher Maltman og hans franske pianist Audrey Saint-Gil gav en koncert med titlen ’The Soldier - From Severn to Somme’, hvor de koncentrerede sig om temaet soldaterliv.

Ólafur Steinar Gestsson

7. august 2018

Københavns Operafestival kører nu på niende år, og i år har festivalen fået ny leder. Operasangeren Peter Lodahl har overtaget dirigenten Michael Bojesens plads, og festivalprogrammet står på både traditioner og fornyelser. Faktisk i en meget fin balance.

Under Bojesen voksede festivalen sig til en københavnersucces med publikumstal på 25.000 – blandt andet ved en sympatisk folkelig profil med fællessang, operabingo, pop-up opera, opera på havnerundfart og så videre.

Disse ting og dermed folkeligheden er smukt bevaret i årets program, men man vil også fornemme et nyt fokus, som man måske kunne kalde et større kunstnerisk fokus med interessante topnavne og ambitiøse solorecitals, for ikke at nævne den meget kærkomne invitation af liedgenren ind i festivalen med hele fire lied-koncerter.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.

Prøv en gratis måned og få:
  • Alle artikler på information.dk
  • Annoncefrit information.dk
  • E-avis mandag til lørdag
  • Medlemsfordele
0,-
Første måned/herefter 200 kr/md. Abonnementet er fortløbende.
Prøv nu

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu