Læsetid: 7 min.

Yuval Noah Hararis er en ny tids guru

Forfatteren til den internationale bestseller ’Sapiens’ er tilbage med en selvhjælpsguide til den forvirrende tidsalder. Dens bombastiske udsagn krydres med decideret bevidsthedsudvidende observationer
Yuval Noah Hararis er aktuel med sin nye bog ’21 ting du bør vide om det 21. århundrede’

Yuval Noah Hararis er aktuel med sin nye bog ’21 ting du bør vide om det 21. århundrede’

Peter Hove Olesen

31. august 2018

Yuval Noah Hararis karriere er et faglitterært eventyr. En ukendt israelsk akademiker skriver en bog om menneskehedens historie på hebraisk. I 2014 bliver den oversat til engelsk og sælger mere end en million eksemplarer. Facebooks Mark Zuckerberg anbefaler den i sin bogklub. Instruktøren Ridley Scott vil gøre den til en tv-serie. Barack Obama erklærer, at den har givet ham nyt perspektiv på »de helt grundlæggende ting, som har gjort det muligt at bygge den ekstraordinære civilisation, vi nu tager for givet«. Og salget af bogen topper, da den bliver nævnt i det britiske realityprogram Love Island.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.

Prøv en gratis måned og få:
  • Alle artikler på information.dk
  • Annoncefrit information.dk
  • E-avis mandag til lørdag
  • Medlemsfordele
0,-
Første måned/herefter 200 kr/md. Abonnementet er fortløbende.
Prøv nu

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu