Læsetid: 4 min.

Lena Dunhams nye serie ’Camping’ skuffer med forudsigelig tidsåndssatire

Kvinde er kvinde værst, og mændene er ikke stort bedre i ’Camping’, som er Lena Dunhams første serie efter den banebrydende ’Girls’. Den skildrer en venneflok omkring de fyrre på campingtur og er fuld af velkendte spørgsmål og svar
Informations anbefaler håber, at ’Camping’ trækker stikket efter 1. sæson.

Informations anbefaler håber, at ’Camping’ trækker stikket efter 1. sæson.

HBO Nordic

13. oktober 2018

HBO-serien Camping er amerikanske Lena Dunhams første store projekt efter den sjove og charmerende serie Girls (2012-17), og den er kort fortalt skuffende. Girls banede vejen for en masse andre serier om tilpasningsvanskeligheder i den tidlige ende af voksenlivet. 

Serier som amerikanske Issa Raes Insecure og danske Julie Rudbæk og Jesper Zuschlags 29 og 30 viderefører traditionen for selvbiografisk inspirerede coming of age-dramakomedier, hvor hovedrolleindehaverne også er manuskriptforfattere.

Fælles for dem er, at karakterernes ordinære følelsesmæssige bøvl føles vedkommende – måske fordi forlægget er personlige erfaringer. 

I Camping holder Dunham sig til at skrive manuskript (sammen med Jennifer Konner og baseret på en britisk serie af samme navn) og skildrer som noget nyt generationen over sin egen. Serien handler om en gruppe gamle venner og et par nytilkomne partnere, der tager på luksuscampingtur i anledning af den flinke fyr Walts (David Tennant) fyrreårsfødselsdag.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.

Prøv en gratis måned og få:
  • Alle artikler på information.dk
  • Annoncefrit information.dk
  • E-avis mandag til lørdag
  • Medlemsfordele
0,-
Første måned/herefter 200 kr/md. Abonnementet er fortløbende.
Prøv nu

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu