Læsetid: 4 min.

Irriterende smarte og gribende Morten Sabroe

En meget personlig roman, der handler om mennesker, som står fortælleren nær, og om en truende hjertesygdom, som man fornemmer allerede i bogens titel
9. november 2018

Out of the frying pan and into the fire, siger man om situationer der går fra ondt til værre. Med sin nye roman, sin anden i år, forsøger Morten Sabroe at vende en tung situation til det bedre. Er det muligt at genskrive hændelser, så de fremstår på en ny måde? Kan man kaste lys ind i mørket?

Mit halve hjerte, mit hele liv er en roman i tre dele. Den første del er iscenesat som en samtale imellem fortælleren og en stemme, som er en del af den skrivendes bevidsthed, en djævel på skulderen. Noget skal gøres om.

Det handler om moren, som Sabroe tidligere har skrevet om i romanen Du som er i himlen (2007), men også om meget andet. Minder fra morens sygeleje, hendes ensomhed og måden, hvorpå sønnen dengang skrev om hende, blandes med refleksioner over #MeToo, som Sabroes forrige roman, 32 centimeter fra februar, ramte lige ind i.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.

Prøv en gratis måned og få:
  • Alle artikler på information.dk
  • Annoncefrit information.dk
  • E-avis mandag til lørdag
  • Medlemsfordele
0,-
Første måned/herefter 200 kr/md. Abonnementet er fortløbende.
Prøv nu

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu