Læsetid: 4 min.

To unge hanaber i en lille dansk flække og en livsomvæltende begivenhed

Efter to bemærkelsesværdigt fine ungdomsserier spillefilmsdebuterer Martin Skovbjerg med en skildring af et venskab mellem to teenagedrenge, der hærger rundt med et kamera i en lille dansk by. ’Brakland’ kombinerer rå musikvideoæstetik med klassiske ungdomsfilmstemaer, men lykkes ikke med at holde intensiteten oppe på det høje niveau, filmen sigter efter
Efter to bemærkelsesværdigt fine ungdomsserier spillefilmsdebuterer Martin Skovbjerg med en skildring af et venskab mellem to teenagedrenge, der hærger rundt med et kamera i en lille dansk by. ’Brakland’ kombinerer rå musikvideoæstetik med klassiske ungdomsfilmstemaer, men lykkes ikke med at holde intensiteten oppe på det høje niveau, filmen sigter efter

CAP/MFS

22. november 2018

Hovedpersonen i Martin Skovbjergs første spillefilm, Brakland, Simon (Jonas Bjerril), er en stor dreng eller en ung mand. Bredskuldret og langlemmet på den måde, hvor det ligner, at han ikke har vænnet sig til de sidste fem-ti centimeter af armene og benene endnu.

Simon ankommer til Vesterby, en lille flække et sted i Danmark, siddende på bagsædet i sine forældres bil. De er læger og flytter nu på landet fra København. Eller, de og de, i første omgang er det hans mor (Patricia Schumann), der slår sig ned sammen med Simon i et lånt hus med udsigt over markerne og underligt gammeldags inventar, et intakt dødsbo måske. Faren (Benjamin Kitter) bruger det meste af sin tid tilbage i byen, hvor han afvikler deres gamle lægepraksis og vist også nyder friheden fra familien. 

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.

Prøv en gratis måned og få:
  • Alle artikler på information.dk
  • Annoncefrit information.dk
  • E-avis mandag til lørdag
  • Medlemsfordele
0,-
Første måned/herefter 200 kr/md. Abonnementet er fortløbende.
Prøv nu

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

  • Eva Schwanenflügel
Eva Schwanenflügel anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu