Læsetid: 3 min.

Lavtempo snethriller til dem, der ikke kan vente på næste afsnit af ’Alene i vildmarken’

Den brasilianske instruktør Joe Pennas første spillefilm, der har Mads Mikkelsen i den altdominerende hovedrolle som nedstyrtet pilot, viser menneskets benhårde kamp for at overkomme den vilde arktiske natur i så roligt et tempo, at man kan nå at tage noter til hans forskellige overlevelsestricks
Mads Mikkelsen har hovedrollen i Joe Pannas debutfilm Arctic.

Mads Mikkelsen har hovedrollen i Joe Pannas debutfilm Arctic.

United International Pictures

31. januar 2019

Den unge brasilianske filminstruktør Joe Pennas første spillefilm Arctic (der ikke må forveksles med den efter sigende ringe Netflix-aktuelle thriller Polar, der også har Mads Mikkelsen i hovedrollen) gør både god reklame for kvalitetsfriluftsgrej og for tålmodighed og handlekraft.

Hovedpersonen Overgård (Mads Mikkelsen) har brug for begge dele, efter at han er styrtet ned med et mindre fragtfly i den arktiske ødemark. Heldigvis er han i besiddelse af alt det varme tøj, alle de praktiske evner og al den psykiske robusthed, der skal til for at overleve længe nok til at blive fundet.

Ved filmens begyndelse har han allerede besindet sig på sin situation og indrettet sig efter omstændighederne. Hver dag skovler han nyfalden sne til side, så det kæmpestore S.O.S., han har gravet i landskabet, bliver ved med at være synligt fra luften.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.

Prøv en gratis måned og få:
  • Alle artikler på information.dk
  • Annoncefrit information.dk
  • E-avis mandag til lørdag
  • Medlemsfordele
0,-
Første måned/herefter 200 kr/md. Abonnementet er fortløbende.
Prøv nu

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu