Læsetid: 3 min.

Optimismen er krampagtig og stædig i DR3’s road movie-komedie ’Klaphat’

To diametrale modsætninger ender (bare fordi de begge sidder i kørestol) på biltur sammen til VM i Rusland i DR3’s komedieserie ’Klaphat’. Det er klassisk road movie-materiale uden de store plotmæssige overraskelser, men den plaprende, improviserede dialog er i top
DR3’s nye roadmovie Klaphat er indbegrebet af jovial dansk fodboldkultur, hvor man drikker fadbamser, siger »hutlihut« i begejstring og holder sammen med alle, der er klædt i de samme rødhvide farver.

DR3’s nye roadmovie Klaphat er indbegrebet af jovial dansk fodboldkultur, hvor man drikker fadbamser, siger »hutlihut« i begejstring og holder sammen med alle, der er klædt i de samme rødhvide farver.

DR

7. januar 2019

Klaphat er en totalt præcis titel til DR3’s komedieserie om to unge mænd, der kommer til at hænge på hinandens selskab på en rejse til VM i fodbold i Rusland.

En klaphat er en nar, og sådan en er der mindst én af i den kassevogn, de triller afsted i, fordi der desværre ikke kunne blive til en flybillet. Narren hedder William Skov (Jesper Groth) og definerer sig selv som entreprenør, programmør, coach, poetry-slammer og (med et udtryk, der stammer fra South Parkhandicapable.

William er lam fra livet og ned og initiativtager til den tvivlsomme NGO Rul for Livet. Han har rejst penge til at arrangere en fodboldtur for en anden kørestolsbruger, og valget faldt så på den jævnaldrende Hjalte Emil Jensen (Elliott Crosset Hove).

Med sin sindighed, generthed og brændende interesse for fodbold er Hjalte Williams diametrale modsætning. Han har muskelsvind, og de to unge mænds afhængighed af en kørestol er i udgangspunktet det eneste, de har til fælles.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.

Prøv en gratis måned og få:
  • Alle artikler på information.dk
  • Annoncefrit information.dk
  • E-avis mandag til lørdag
  • Medlemsfordele
0,-
Første måned/herefter 200 kr/md. Abonnementet er fortløbende.
Prøv nu

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu