Læsetid: 2 min.

Underworlds ambitiøse, elektroniske opdagelsesrejse starter i højt tempo

Med værket ’DRIFT, Episode 1: Dust’, har britiske Underworld trykket play til det første afsnit af en stort anlagt, elektronisk musikserie. Et projekt, som åbner duoens mere end 30 år gamle, fasttømrede lydunivers op for både inkarnerede fans og nye lyttere
Med værket ’DRIFT, Episode 1: Dust’, har britiske Underworld trykket play til det første afsnit af en stort anlagt, elektronisk musikserie. Et projekt, som åbner duoens mere end 30 år gamle, fasttømrede lydunivers op for både inkarnerede fans og nye lyttere

Rob Baker Ashton/The Sunday Club

11. januar 2019

Er det en EP? Er det et album? Nej – det er første afsnit af en elektronisk musikserie! Med udgivelsen af DRIFT, Episode 1: Dust tager de britiske supermænd Karl Hyde og Rick Smith, der sammen udgør duoen Underworld, lytterne med på en halv times turbulent flyvetur.

Duoen forklarer via deres hjemmeside, at DRIFT-projektet begyndte som en opdagelsesrejse, de to musikere tog på sammen. En udflugt uden nogen bestemt destination, ment som et offentligt eksperiment, og en undersøgelse af nye, mulige arbejdsprocesser.

Undervejs har Underworld spillet i en grisestald i Essex, på Rockingham speedwaybane og på et hotelværelse i Reykjavik, ud over de enkelte, mindre klubkoncerter, som de bl.a. har givet i Amsterdam, Manchester og London.

Hvert pitstop har haft indflydelse på skabelsesprocessen af DRIFT, Episode 1: Dust.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.

Prøv en gratis måned og få:
  • Alle artikler på information.dk
  • Annoncefrit information.dk
  • E-avis mandag til lørdag
  • Medlemsfordele
0,-
Første måned/herefter 200 kr/md. Abonnementet er fortløbende.
Prøv nu

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu