Læsetid: 2 min.

Laid Back jagter sin egen hale som en gammel, elsket familiehund

Med genudgivelsen af deres debutalbum slutter den danske duo en cirkel på et dansk synthpopværk, der siden 80’erne er gået jorden rundt
Laid Back udgiver debutalbummet ’Laid Back’ på ny. 

Laid Back udgiver debutalbummet ’Laid Back’ på ny. 

Torben Christensen

5. februar 2019

Uanset hvor dybt nede i vinterdepressionen man er landet, rammes man af en opløftende følelse af at være på vej på charterferie, når det bølgende 80’er-hit »Sunshine Reggae« bliver spillet i ens nærhed. Nummeret, der sammen med dansable og hyppigt remixede klubtracks som »Bakerman« og »White Horse«, har gjort den danske duo Laid Back verdenskendt.

Siden 1981, hvor duoen debuterede med deres selvbetitlede album Laid Back, har deres musik været på én lang jordomrejse. Tim Stahl og John Guldberg har oplevet både fordelene og ulemperne ved, at et par af deres numre er gået i konstant rotation hos radiostationer verden over.

Og alligevel er det ikke fordi, duoen har flyttet sig så langt siden 80’erne. Mens »Sunshine Reggae« stadig går på omgang mellem playlister til 50-årsfødselsdage og reklamer for rejsebureauer, lader det til, at en cirkel er sluttet præcis dér, den begyndte. For det Laid Back-album, der udkom i midten af januar i år, er selvsamme debut.

En perfekt cirkel

Næsten.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.

Prøv en gratis måned og få:
  • Alle artikler på information.dk
  • Annoncefrit information.dk
  • E-avis mandag til lørdag
  • Medlemsfordele
0,-
Første måned/herefter 200 kr/md. Abonnementet er fortløbende.
Prøv nu

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu