Læsetid: 6 min.

’Fosse/Verdon’ hudfletter et genialt røvhul og kvinden, der står bag ham

Hver for sig var koreografen og ’Cabaret’-instruktøren Bob Fosse og skuespilleren og danseren Gwen Verdon blændende dygtige. Men sammen var de uforlignelige. Om det og deres mildest talt komplekse forhold handler en ny, fremragende tv-serie, ’Fosse/Verdon’, der kan ses på HBO Nordic
Bob Fosse (Sam Rockwell) ser beundrende op på sin kone og kreative partner, Gwen Verdon (Michelle Williams), der kun gør hans arbejde bedre i FX-serien ’Fosse/Verdon’.

Bob Fosse (Sam Rockwell) ser beundrende op på sin kone og kreative partner, Gwen Verdon (Michelle Williams), der kun gør hans arbejde bedre i FX-serien ’Fosse/Verdon’.

HBO Nordic

16. april 2019

»Der er altid én derude, der er bedre,« siger danseren, koreografen og filminstruktøren Bob Fosses far til sin unge søn, der kæmper for at blive lige så god til at danse og steppe, som faren vil have.

»Husk på, at jeg vil kunne udskifte dig hundrede gange.«

Dette øjeblik fra hans liv dukker op i den voksne Bob Fosses hoved på et tidspunkt, hvor han er presset og ikke føler, at han dur til noget. Usikkerheden fra dengang har fulgt ham siden, og hans liv og karriere synes at være én lang jagt efter anerkendelse og succes. Ikke at han forventer at få den. Lige så selvsikker og modig, han kan være, når noget går godt, og han har succes, lige så lille og ubetydelig og værdiløs føler han sig, når noget ikke virker, og han begynder at tvivle på sig selv.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

  • Olaf Tehrani
  • Steffen Gliese
Olaf Tehrani og Steffen Gliese anbefalede denne artikel

Kommentarer

Steffen Gliese

Ja, det tegner til at blive en fin serie - jeg har jo kun adgang til at se afsnittene, efterhånden som de vises, nummer i nat kl. 4 dansk tid på fxnetworks.com.