Læsetid: 5 min.

Opvarmning til årets Click-festival var en spøjs, elektronisk frugtsalat

Det elektroniske musikerkollektiv CURL arbejdede hårdt på at hakke lyd til musik og lokke publikum i trance lørdag aftens opvarmning til Click-festival, men ikke alles stive nakker nikkede lige overgivende til trioens elektroniske dance
15. april 2019

Sjældent har jeg følt mig så fremmedgjort overfor et jordbær, som lørdag aften på spillestedet ALICE på Nørrebro i København. Halvvejs gennem aftenens tre koncerter blev der omdelt løs frugt, og jeg er stadig i tvivl om, hvad de spredte æbler, bær og tomaters funktion egentlig var. Skulle jeg tolke noget ind i deres nærvær? Skulle de med deres saft og forgængelighed stå i kontrast til aftenens dunkle effektbelagte elektroniske klange? Min fantasi rækker ikke til at regne det ud.

Som opvarmning til årets Click-festival havde spillestedet ALICE indbudt det London-baserede musikkollektiv CURL til at kuratere en aften i den eksperimenterende elektroniske musiks navn. Click er en tilbagevendende forårsfestival, en eksperimental smeltedigel, hvor feltet mellem kunst, teknologi og videnskab afsøges gennem musik, talks og happenings i de mørke værftshaller på Kulturværftet i Helsingør.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu