Læsetid: 2 min.

En personlig invitation til Anderson. Paaks Ventura

I modsætning til så mange andre rappere formår amerikanske Anderson. Paak at tilsidesætte sit eget ego og inkludere både dygtige kolleger og velgørende budskaber i sin musik
På sit fjerde studiealbum, Ventura, gør Anderson. Paak ligesom på scenen: Han sørger for, at de andre tilstedeværende får en lige så velfortjent del af opmærksomheden.

På sit fjerde studiealbum, Ventura, gør Anderson. Paak ligesom på scenen: Han sørger for, at de andre tilstedeværende får en lige så velfortjent del af opmærksomheden.

Gonzales Photo

24. april 2019

Amerikanske Anderson. Paak er mere end en individualistisk gaderapper. Han er velartikuleret, han lyder smooth. Og i sin hiphop eksperimenterer han med en blanding af r&b, soul og funk.

På scenen har Anderson. Paak sit band, The Free Nationals, i ryggen. Ud over vokal opbakning leverer medlemmerne både bas, trommer, keyboard og elektroniske undertoner til det behagelige, subtropiske lydklima, han bringer med sig fra Los Angeles.

På sit fjerde studiealbum, Ventura, gør Anderson. Paak ligesom på scenen: Han sørger for, at de andre tilstedeværende får en lige så velfortjent del af opmærksomheden.

Åbningsnummeret »Come Home«, featuring OutKast-halvdel André 3000, pirrer øregangene ved at skifte brat mellem hurtig og skrabet lilletromme-hiphop og sfærisk, bækkengjaldende kor. Men også gæstesangerinderne Brandy og Sonyae Elise løfter Anderson. Paaks velskrevne vers til højtflyvende soul-duetter. Og de små, sprøde vokalsamples fra rapkollegaen Nate Dogg, der døde for otte år siden, får ham til at føles uhyggeligt nærværende.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Nis Jørgensen

Hans navn skrives, ifølge Wikipedia, ikke "Anderson. Paak", men "Anderson .Paak" - bemærk placeringen af mellemrummet.