Læsetid: 3 min.

Bluesrock i valgkampen: Kim Christiansen og Benny Engelbrecht elsker det, de kommer fra

Gode politikere er drevet af stor kærlighed. Det synes at være budskabet i valgkampens foreløbigt to bluesrocknumre, DF’eren Kim Christiansens »Vi elsker Danmark« og socialdemokraten Bennys »For Sønderjylland«
Benny Engelbrechts (eller Benny & The Black Ties, som bandet kalder sig) valgkampsmusikvideo »For Sønderjylland« handler om at hygge sig.

Benny Engelbrechts (eller Benny & The Black Ties, som bandet kalder sig) valgkampsmusikvideo »For Sønderjylland« handler om at hygge sig.

22. maj 2019

Det er to tydelige kærlighedserklæringer, Dansk Folkepartis trafikordfører Kim Christiansen, og den socialdemokratiske finansordfører Benny Engelbrecht har sendt ud i verden i form af bluesrockede valgsange.  

Budskabet i Kim Christiansens »Vi elsker Danmark« er lige ud ad landevejen patriotisk, mens Benny Engelbrechts »For Sønderjylland« mere specifikt handler om den egn, han har boet på, siden han var 20 år.

Fælles for Christiansen og Engelbrecht er, at de elsker de steder, de kommer fra – og at den kærlighed fungerer som argument for at stemme på dem. Fordi deres arbejde som politikere er at repræsentere bestemte interesser, og det gør man nok bedst, når drivkraften er kærlighed.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

  • Frede Jørgensen
Frede Jørgensen anbefalede denne artikel

Kommentarer

Frede Jørgensen

Lars Løkke er lige kommet med sin valgsang: »jeg bli'r / for enhver pris«
her er vi mere ovre i drikkevise genren.