Læsetid: 2 min.

Personlig roman om at miste sine børns far i en ung alder

Usentimentalt om sorg
10. maj 2019

»Vi ligger tre i en seng. En er endnu ikke født, en er død, men jeg er levende.« Sådan begynder Puk Qvortrups debutroman, som handler om at miste sin livspartner, mens livet endnu kun er ved at begynde. Jegfortælleren Puk er 26 år gammel, og hendes mand Lasse er 27, da han falder om med hjertestop under et halvmaraton. Imens står Puk hjemme i deres lejlighed i Aarhus og pynter kagemanden til deres søns toårs fødselsdag. Hun er gravid med deres andet barn, terminen er om tre måneder. Dagen efter dør Lasse på hospitalet uden at have vågnet fra koma.

Ind i en stjerne er en personlig fortælling om den pludselige tragedie, som rammer en familie, og om at leve videre med tabet. Hvordan forklarer man et lille barn, at hans far ikke kommer tilbage? Hvordan føder man et barn, hvis far er død? Til at begynde med stiller alle op, der er hele tiden mennesker og nye blomster i lejligheden. Det er en hjælp, men det er også en invasion.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

  • Jørn Andersen
Jørn Andersen anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu