Læsetid: 2 min.

Rammstein er bedst som skrigende antipatrioter og værst som balladebløde romantikere

Rammstein skal helst lyde som sten i en blender. For metaltrætheden indtræffer hurtigere, end bandet kan nå at forarge, når det giver sig i kast med afdæmpede ballader på deres nye album, ’Untitled’
Rammstein dyrker de enkle linjer på bandets nye album. Billedet er fra en koncert i Horsens i 2017.

Rammstein dyrker de enkle linjer på bandets nye album. Billedet er fra en koncert i Horsens i 2017.

Per Lange

27. maj 2019

Skulle det ske, at der bliver afholdt et tysklandsmesterskab i provokation, vil det verdenskendte metalband Rammstein uden problemer kunne kvalificere sig.

Gruppen, der i år kan fejre 25-års-jubilæum, har forud for udgivelsen af sit 10. album udsendt to singler, »DEUTSCHLAND« og »RADIO«, der på hver deres måde formår at forarge.

»DEUTSCHLAND« antændte, som vi også har skrevet om her i avisen, en hed debat i hjemlandet pga. musikvideoens referencer til Det Tredje Rige; bandet optræder som kz-fanger.

En usmagelig gimmick i nogles øjne, en evig aktuel påmindelse om Tysklands grufulde historie, mente andre.

Og i musikvideoen til »RADIO« kopuleres det altmodische radiomedie af forskellige lyssky typer. Dét er ikke den eneste perversitet, man præsenteres for på det nye album, der ikke har nogen titel.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

  • Olaf Tehrani
Olaf Tehrani anbefalede denne artikel

Kommentarer

Morten Balling

Jep, endnu engang får de lavet en video som sikkert vil blive forbudt på ethvert "respektabelt" medie. Her I den "civiliserede" Verden går vi jo med tøj på...

Jeg elsker Rammstein. Også deres ballader! :)

Kenneth Krabat

Er det ikke bare Scorpionsmodellen: Bløde rockdrenge mister rock-pusten pga. børn og parforhold og lærer at spille bløde (blødt)? "Rockmaskinen" i sin værste kommercielle udfoldelse?

Jonathan Larsen

Det er deres bedste udgivelse siden “Mutter” fra 2001. Der er et par enkelt smuttere, men ellers godt med smæk på. Som selvudnævnt anmelder får den 4store metalhoveder ud af seks.