Læsetid: 3 min.

Søren Espersen står i mørke og hvisker. Sådan kan man også føre valgkamp

En video, hvor Søren Espersen står i mørke og hvisker, er det mest markante PR-fremstød, jeg indtil videre har set fra Dansk Folkeparti folketingskampagne
Søren Espersen hvisker i en kælder. Seriøst.

Søren Espersen hvisker i en kælder. Seriøst.

Screenshot

16. maj 2019

Dansk Folkeparti er ikke kendt for at dukke nakken, hverken i det daglige politiske arbejde eller i deres reklamer. Partiet har gennem mange år markeret sig med annoncer, der fejrer det velkendt danske og i et grafisk design, der teknisk set er middelmådigt, men så meget desto mere effektivt i udbredelsen af partiets antielitære budskab. 

Man husker den flade og meget tydeligt photoshoppede golden retriever, der figurerede under en trind drengs flade hånd i ’Der er så meget, vi skal passe på’-annoncen fra 2016. Der var også en valgvideo engang, der viste frilandsmuseet Den gamle by i Aarhus frem som mønstereksempel på et dansk lokalsamfund. Og så var der de tegnede annoncer sidste efterår, der som Christoffer Zieler skrev i sin anmeldelse her i avisen, fremstillede partiets daglige ledelse i gang med at tale med lukket mund i en stil, der minder om gavlmalerier af officielle folkehelte i totalitære samfund.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Anders Sørensen

Så'n kan det gå, når man bliver overhalet højreom. Så er man ikke længere klassens frække dreng i overhalingsbanen, men bliver nødt til at slå på, at at man har fået skæg på og er blevet voksen.

Forhåbentlig slår det hårdt.

Espen Bøgh, Ole Frank og Karsten Lundsby anbefalede denne kommentar
Morten Andreasen

Rapanden Rasmus fra Rinkenæs sogn
kørte en tur i sin enspændervogn.
Hesten for vognen blev træt af at gå
Først gik den baglæns, Så gik den i stå.

Rasmus tog selen om halsen og fløj.
Hesten sad bagved i vognen og røg-
Men, ih, hvor de glo'de i Rinkenæs Sogn
da Rasmus kom flyvne med hyphest og vogn.

Eva Schwanenflügel, Tommy Clausen, Christel Mayland Jensen, Espen Bøgh, Ole Frank, Niels Duus Nielsen, Trond Meiring og Karsten Lundsby anbefalede denne kommentar

Hvis læserne ville ignorere Søren Espersen, Martin Henriksen , Dansk Folkeparti og alle de andre ligesindede, vil pressen også gøre det. Og uden pressens fokus dør disse skadelige og overflødige sammenrend.

Eva Schwanenflügel, Frederik Groth Nordstrøm, Tommy Clausen, Espen Bøgh og Ole Frank anbefalede denne kommentar

De fleste meningsmålinger viser, at DF står til noget nær en halvering ved Folketingsvalget og må kæmpe med Enhedslisten om at blive landets tredjestørste parti. Så vi slipper sikkert for Martin Henriksen.

Eva Schwanenflügel, Bjarne Bisgaard Jensen, Frederik Groth Nordstrøm, Tommy Clausen, Espen Bøgh, Liselotte Paulsen, Gert Romme, Torben K L Jensen, Ole Frank og Niels Duus Nielsen anbefalede denne kommentar

Espersen har tabt alle skruerne. Det eneste han taler om disse dage er hvor lækkert et mønsterdemokrati Israel er og så alle de ting "han ved" at iranerne planlægger og gør. Inter under han nu er en mørke-hvisker (hvad det så end er).

Eva Schwanenflügel, Tommy Clausen, Espen Bøgh og Ole Frank anbefalede denne kommentar
Torben K L Jensen

Mørkemænd og kratluskere - hele banden i DF.

Jakob Kaltoft, Frede Jørgensen, Eva Schwanenflügel, Tommy Clausen og Espen Bøgh anbefalede denne kommentar
Gustav Alexander

Jeg var forberedt på noget meget mere potent og 'Darth Espersen' agtigt. Man blev lidt skuffet, men måske er det næste valgkamp at vi endelig får Søren Espersen i en mørk kutte.

Et hej fra mig skal der lyde tilbage til Lone Nikolajsen og hele information - Nu du har fundet valgvideoerne, kunne du/I ikke linke dem i artiklen?