Læsetid: 2 min.

To meget forskellige mennesker mødes, og sød musik opstår i komedien ’Long Shot’

Charlize Theron og Seth Rogen klæder hinanden godt i Jonathan Levines ellers noget ujævne romantiske komedie, ’Long Shot’, der skildrer attraktionen mellem to meget forskellige mennesker
Journalisten Fred (Seth Rogen) og udenrigsministeren Charlotte (Charlize Theron) slår gækken løs i Jonathan Levines romantiske komedie, ’Long Shot’. 

Journalisten Fred (Seth Rogen) og udenrigsministeren Charlotte (Charlize Theron) slår gækken løs i Jonathan Levines romantiske komedie, ’Long Shot’. 

Nordisk Film

2. maj 2019

Den ene er USA’s smukke, begavede, tjekkede udenrigsminister, som har ambitioner om at blive landets første kvindelige præsident. Den anden er en sjusket, på ingen måder velklædt, men dygtig og politisk engageret journalist, der lige har sagt sit job på en aktivistisk avis op af moralske og principielle årsager.

Den ene er Charlotte Field (Charlize Theron), den anden er Fred Flarsky (Seth Rogen), og ved et af den slags sammentræf, der hører den romantiske komedie til, har hun engang været hans babysitter. Hun var 16 og en dybt idealistisk gymnasieelev. Han var 13 og dybt forelsket i hende. Nu vil skæbnen det sørme også således, at de to tilfældigt møder hinanden, og Charlotte, der har brug for et popularitetsboost, hyrer Fred til at skrive taler for sig.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu