Læsetid: 2 min.

Der er ingen vej uden om det private og det pinligt kvindelige. Vi må tale og blive grimme

Kvinder betaler dyrt, hvis ikke de følger reglerne. Det er budskabet i Sille Kirketerp Berthelsens »magtmenstruelle hævnskrift«
14. juni 2019

Ikke mere menstruationssnak. Ikke mere af denne bogstavelige kropsfeminisme der tror, at folk nok skal forstå kvindeundertrykkelsens subtile mekanismer, hvis vi klasker de blodige bind lidt mere højlydt på fællesbordet. Slam! Anerkend mig. Jeg er bange for, at det er sådan, en ligestillingsmæssig blindgyde lyder. Jeg er bange for, at det ikke er feminisme, men masochisme, og jeg er pludselig så træt.

Sådan tænker jeg om pressemeddelelsen på Sille Kirketerp Berthelsen »magtmenstruelle hævnskrift« Med hjertet & kussen i laser. Schyyy … kvinde.

89 sider senere er min mavereaktion udstillet og endevendt. Med kussen og hjertet i laser tager fat i alle de glatteste, sværeste steder, hvor sandheder og argumenter om det allermest banale onde vedrørende diskrimination har det med at smutte fra enhver, der forsøger den hverdagsheroiske handling at tænke over køn.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu