Læsetid: 3 min.

De Konservative har som det eneste parti en bamsemaskot med i valgkampen

De Konservative satser tilsyneladende på, at god stemning vil bære dem gennem valgkampen. Slut med at gøre sig drilbare med sloganet »Stop Nazi Islamisme«. Nu hedder det i stedet: »Ned med skatten – op med humøret!«
De Konservative har lavet en række memes under valgkampen – blandt andet denne, hvor Socialdemokratiets leder, Mette Frederiksen, er en snegl.

De Konservative har lavet en række memes under valgkampen – blandt andet denne, hvor Socialdemokratiets leder, Mette Frederiksen, er en snegl.

3. juni 2019

Så vidt, jeg har kunnet se, er De Konservative det eneste parti, der har en maskot her under valgkampen. Det er endda en bamse; en grøn en af slagsen med et C på maven og samme milde ansigtsudtryk som Søren Pape Poulsen.

I løbet af valgkampen har den highfivet forbipasserende, tilbudt krammere, peget kækt ind i kameraet, når der skulle tages billeder til de sociale medier og på andre måder taget ansvar for den gode stemning.

Den gode stemning er nemlig i højsædet i De Konservatives kampagne. Hvor budskabet ved folketingsvalget i 2015 lød »Stop Nazi Islamisme«, hedder det nu »Ned med skatten – op med humøret!« Hvis man erklærer sig uenig i de fleste af de ni konservative budskaber på den Søren Pape-fokuserede kandidattest papetesten.dk, får man bare den forsonlige besked »Du er ikke helt tabt!«

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Salik Anders Rosing

Sneglen på billedet er i gang med at drikke fra en vanddråbe. Pointen med billedet bliver så, at Mette Frederiksen vil suge løs af din løn