Læsetid: 2 min.

Kvinder og mænd i sort underholder sporadisk i ’Men in Black: International’

Handlingen er noget rod, og der er genremæssig slinger i valsen, men Tessa Thompson og Chris Hemsworth klæder hinanden godt i F. Gary Grays ’Men in Black: International’
Agent M (Tessa Thompson) og Agent H (Chris Hemsworth) har noget at se til i F. Gary Grays rumvæsenagentkomedie, ’Men in Black: International’. 

Agent M (Tessa Thompson) og Agent H (Chris Hemsworth) har noget at se til i F. Gary Grays rumvæsenagentkomedie, ’Men in Black: International’. 

SF Studios 

14. juni 2019

Men in Black: International kan ikke helt finde ud af, hvad den vil være: Komedie om hemmelige agenter, titlens sortklædte mænd, der sørger for at holde de mange rumvæsener, der bor på jorden, i skak, eller en mere regulær spion- og agent-actionfilm a la James Bond.

Dermed ikke være sagt, at en film ikke kan være begge dele, og F. Gary Gray, der har instrueret dette fjerde afsnit i Men in Black-serien, er nok en glimrende håndværker, men han har ikke helt evnerne eller finessen til at få det hele til at smelte sammen til en tilfredsstillende helhed.

Filmen mangler noget af den charme og opfindsomhed, som især den første film, Barry Sonnenfelds Men in Black (1997), havde. Det skal dog siges, at Tessa Thompson og Chris Hemsworth, som begge er nye i Men in Black-sammenhænge, også er et godt par, og mon ikke man trods alt vil forsøge at bygge videre på det.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu