Læsetid: 2 min.

Ed Sheerans nye album er en kedelig privatfest med berømte gæster

Store navne baner vejen for Ed Sheeran på hans fjerde album, ’No. 6 Collaborations Project’. Men til den unge brites folkepop-fest kommer de ellers markante musikpersonligheder til at fremstå som nogle eksotiske, tamme kæledyr
Ed Sheeran har inviteret en masse musikere med på sit album, blandt andre Justin Bieber, Stormzy, Bruno Mars og Cardi B. Men det er med blandet – for ikke at sige uden – succes, skriver Informations anmelder.

Ed Sheeran har inviteret en masse musikere med på sit album, blandt andre Justin Bieber, Stormzy, Bruno Mars og Cardi B. Men det er med blandet – for ikke at sige uden – succes, skriver Informations anmelder.

Hannah McKay

17. juli 2019

Den rødhårede singersongwriter Ed Sheeran kunne have været musikkens Ron Weasley – den sympatiske og rødhårede karakter fra Harry Potter-serien. Men de to unge briter er desværre grundlæggende dybt væsensforskellige. Frem for alt virker musikeren totalt blottet for den langt mere menneskelige Harry Potter-karakters charmerende fejl.

At Ed Sheeran lige nu er verdens største popstjerne siger mere om hans kollegaers fjumrende fravær, end det gør om ham selv.

På albummet No. 6 Collaborations Project er stjernerne ellers mødt talstærkt op for at hjælpe Sheeran med at udleve sit ry. Officielt er albummet hans fjerde – hertil er dog ikke regnet den varme luftmasse af EP’er, liveindspilninger, deluxeudgaver og bokssæt, som får hans bagkatalog til at svulme.

I format minder No. 6 Collaborations Project om Ed Sheerans første udgivelse. Med et lignende samarbejdsprojekt i hånden bankede han i 2011 på hos de store pladeselskaber. Og her blev han lukket ind. Hvorfor bliver vi ikke meget klogere på denne gang.

Den eneste forskel er faktisk, at det nu er nogle markant større navne, der skal bane vejen for ham.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu