Læsetid: 3 min.

Hobbs & Shaw er mest underholdende i selskab med Jason Statham og Dwayne Johnson

Britiske Jason Statham og amerikanske Dwayne Johnson står godt til hinanden i David Leitchs tempofyldte, men ellers ujævne actionfilm, ’Hobbs & Shaw’, der er et spin off af Fast & Furious-filmene
Dawyne Johnson og Jason Statham uddeler øretøver i rollerne som Shaw og Hobbs i David Leitchs ujævne, men også morsomme ’Hobbs & Shaw’.

Dawyne Johnson og Jason Statham uddeler øretøver i rollerne som Shaw og Hobbs i David Leitchs ujævne, men også morsomme ’Hobbs & Shaw’.

UIP/Universal Studios

1. august 2019

Jeg ville ønske, at Jason Statham lavede flere film, hvor han fik mulighed for at vide, hvor sjov han egentlig kan være. En af de store attraktioner ved hans nye film, David Leitchs Hobbs & Shaw, hvor han spiller over for muskelbundet Dwayne Johnson, er samspillet mellem de to machomænd. Hvor Shaw, Stathams tidligere elitesoldat, er sammenbidt britisk, er Hobbs, Johnsons Diplomat Secret Service-agent, vennesæl amerikansk, og det slår gnister, da de bliver tvunget til at arbejde sammen om at redde verden.

De kan ikke udstå hinanden – det kan man forvisse sig om ved at se de Fast & Furious-film, de begge optræder i, og af hvilken Hobbs & Shaw er en spinoff – og de bruger en stor del af tiden på at fornærme hinanden på opfindsom vis. Shaw kan ikke udstå Hobbs’ ansigt, og Hobbs kan ikke klare Shaws stemme, og Shaw gør grin med Hobbs’ enorme størrelse og manglende evne til at forsvinde i mængden, mens Hobbs mobber Shaw med, at han er så lille. Og så videre.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

  • Eva Schwanenflügel
Eva Schwanenflügel anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu