Læsetid: 2 min.

Kan god spaghetti redde verden?

Francesco Falaschi inviterer med ’Smagen af Toscana’ på ’feelgood’-tur til Italien med fokus på mad og ordentlig opførsel
Instruktør Francesco Falaschi bruger i ’Smagen af Toscana’ madlavning som rammen for en feelgood-fortælling om venskab og (de rigtige) værdier.

Instruktør Francesco Falaschi bruger i ’Smagen af Toscana’ madlavning som rammen for en feelgood-fortælling om venskab og (de rigtige) værdier.

Another World Entertainment

4. juli 2019

Det er ikke kun på tv, at kokke, bagedyster og madlavningsprogrammer fylder en del.

Film med fokus på mad og madlavning er efterhånden en genre i sig selv, fra et væld af forskellige vinkler.

For nogle måneder siden var der premiere på Eric Khoos Ramen Shop, som med et kulinarisk fokus eftertænksomt udforskede forholdet mellem Japan og Singapore. 

Nu bruger Francesco Falaschi madlavning som rammen for en feelgood-fortælling om venskab og (de rigtige) værdier med en madlavningskonkurrence i Toscana som det afgørende showdown.

Mens amerikansk independent-film er fuld af pinefulde scener ved middelklassens middagsborde, er europæisk film tit mere en hyldest til måltidet som en samlende, helende kraft og madlavning som en lise for sjælen.

Det er i hvert fald tilfældet i historien om kokken Arturo (Vinicio Marchioni), der skal finde tilbage til livet efter en fængselsdom for voldelig opførsel.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

  • Eva Schwanenflügel
Eva Schwanenflügel anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu