Læsetid: 3 min.

De unge dansede vildt for Elton Johns finske idol Alma

Den festglade finne Alma, der lyder som en værtshusslidt version af Adele, havde fra første nummer publikum med sig på Roskildes Apollo Scenen.
Den festglade finne Alma, der lyder som en værtshusslidt version af Adele, havde fra første nummer publikum med sig på Roskildes Apollo Scenen.

Peter Nygaard

7. juli 2019

Der er en scene i dokumentarfilmen MØ for evigt, hvor den danske popstjerne Mø fortæller, at hun er vildt begejstret, fordi den unge finske superstjerne Alma skal varme op til hendes koncert i Helsinki. Mø siger, at hvis Alma nogensinde kommer på turné til Danmark, skal hun nok sørge for at varme op for hende. Og på en måde kan man godt sige, at hun har holdt sit løfte. For da Alma spiller på Apollo Scenen lørdag aften, har Mø to dage tidligere stået på Orange Scene og varmet Roskilde Festivalen op til dans.

Men Møs finske kollega behøver nu ingen opvarmning. Hun klarer som det naturligste i verden at få sine tilhørerre i dansemode. Allerede fra første nummer, »When I Die«, har hun det fyldte forfelt foran scenen med sig. I sangen bedyrer hun, at ingen skal fælde tårer, hvis hun skulle dø i en tidlig alder, som konsekvens af at hun har levet sit liv som en stjerne. Og det er betryggende viden, når nu hun fører sig frem på scenen som netop det: en popstjerne i fuld firspring med selvlysende gulgrøn manke.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu