Læsetid: 7 min.

Anmeldelse af Don Juan på Sort/Hvid: Okay, lad os dyrke sex på dametoilettet

Don Juan er død for længst, men hans ånd lever driftigt videre på teatret Sort/Hvid, der i disse dage slår dørene op for en sjældent set kombination af nyfortolket opera, performance og eminent forførelse af publikum. Det er trods skønhedsfejl lidt af en begivenhed
Alle mændene er konsekvent iklædt dametøj og bordelkostumer som kvinderne, og driften, den udadvendte erotiske kraft, er den samme.

Alle mændene er konsekvent iklædt dametøj og bordelkostumer som kvinderne, og driften, den udadvendte erotiske kraft, er den samme.

Emilia Therese

9. august 2019

En næsten overjordisk smuk kvinde har sat sig tæt op ad mig på en bænk, hvor jeg som den artige anmelder, jeg kan være, sidder med en blok og noterer mig indtryk af alt det, jeg ser.

»Skriver du et kærlighedsdigt,« spørger hun kælent og begynder at nusse mig i håret.

Hun har gylden hud, langt mørkt hår og en krop så spinkel og yndefuld, som det næsten ellers kun tilkommer romanheltinder fra franske romaner i 1800-tallet at have.

Hun er alt dét, jeg – en kvinde af lyshåret jysk bondeslægt med kraftig knoglebygning og små tykke fingre, der har gravet kartofler op i århundreder – ikke er, og hun er fuldkommen uimodståelig.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu