Læsetid: 2 min.

Bag inciterende plots gemmer Thomas Rydahls trilogi på et skarptslebet portræt af den moderne mand og tidens skrøbelig maskulinitet

Dristig og fængende spændingstrilogi afsluttet
16. august 2019

Hvor længe kan Erhard »stikke af« og »skide på alle andre«? Efter at have flygtet fra Fuerteventura er den tidligere taxachauffør og klaverstemmer endt på naboøen La Gomera, hvor han i De tre paver gemmer sig i en hippielejr. Som læsere af de to forrige bind i Thomas Rydahls spændingstrilogi, Eremitten og De savnede, vil vide, er Erhard eftersøgt ikke bare på De Kanariske Øer men i hele Spanien for både mord og voldtægt, så man forstår, hvorfor danskeren forsøger at passe sig selv. Samtidig må Erhard dog indrømme, at han er begyndt at holde af stemningen i lejren:

»Det var bedre end at være alene. Følelsen af mennesker, liv, stemmer, bønner, den tyske trommeslager med sine tomme bøtter. Selv om natten, når han vågnede. Altid en hvisken, vi er her, vi er her med dig. Det gjorde ikke hans følelse af savn mindre, hans tanker om fortiden færre, men der var altid noget til at overdøve tankerne.«

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu