Læsetid: 3 min.

Blood Orange lod velvilligt sin korduo stjæle opmærksomheden

Hvad gør man, når størstedelen af sangene på ens koncertrepertoire er fra en plade, hvis særkende er, at den er et sammenrend af stjerner, der aldrig har befundet sig i samme rum på samme tid? Blood Orange gav et bud mandag aften på Store Vega i København
Efterhånden som showet udvikler sig, indtager Blood Oranges to korsangere en større og større rolle. Det virker til at passe ham glimrende.

Efterhånden som showet udvikler sig, indtager Blood Oranges to korsangere en større og større rolle. Det virker til at passe ham glimrende.

Gonzales Photo

7. august 2019

Uforudsigelighed kan være angstprovokerende. Men det kan også være dejligt befriende, når et popnummer ikke altid følger den gængse skabelon. Når det med ét skifter fra sødladen soul til avantgardistisk saxofontrut eller afbrydes af et Hendrix-heftigt guitarriff.

Både angst og uforudsigelighed er nogle af de tangenter, den produktive sanger, sangskriver og producer Blood Orange spiller på.

Som en høj, mørk David Bowie er hans tilgang til både køn, seksualitet og genrer flydende. Krumrygget og blød i knæene danser han let på tå frem og tilbage på scenen på det københavnske spillested Store Vega mandag aften.

Han vifter med et sort lommetørklæde, som han bruger til at tørre sveden af panden, for der bliver hurtigt varmt, da han indsmigrende inviterer folk med ind i sit soveværelse på »Champagne Coast« fra hans debut Coastel Groove. Det tætpakkede publikum jubler. Den invitation tager de gerne imod.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu