Læsetid: 4 min.

»Jeg er helt med på at fordømme de klamme mænd, bare den klamme mand ikke er mig«

Jonatan Spang leverer med ’Typisk Jonatan Spang’ et dybt professionelt og velkomponeret standupshow, der både er morsomt og lidt rigeligt pikket
’Typisk Jonatan Spang’ tager livtag med en række af de mest dagsaktuelle politiske og samfundsmæssige debatter, vi har. Samfundets invasion af intelligente robotter og digital selvbetjening, den grønne omstilling og klimadebatten samt selvfølgelig – #MeToo

’Typisk Jonatan Spang’ tager livtag med en række af de mest dagsaktuelle politiske og samfundsmæssige debatter, vi har. Samfundets invasion af intelligente robotter og digital selvbetjening, den grønne omstilling og klimadebatten samt selvfølgelig – #MeToo

PR-foto: Flemming Ege

24. august 2019

Når man laver standup, er det bedst at gå lige til grænsen. Problemet er, at grænsen i disse år ændrer sig hele tiden, og hvis man bare træder en millimeter over stregen, ændrer tilstanden hos publikum sig øjeblikkeligt. Før skreg de af grin. Nu har det ændret sig til rent had.

Nogenlunde sådan formulerer en af Danmarks mest veletablerede standupkomikere i sit nye onemanshow, Typisk Jonatan Spang, komikkens vilkår i dag.

Manden bag er ikke overraskende Jonatan Spang (f. 1978), der ud over at have et betydeligt virke som skuespiller også i flere år har stået bag det succesfulde – og til tider kontroversielle – talkshow, Tæt på sandheden på DR2.

I hans nye show og morskabsregime griner man heldigvis mest. Hadet udebliver, selv om der er små vrede antaster, når stenaldermanden, der også bor i Jonatan Spang, skal ud og lufte køllen. For nok ved Jonatan Spang, at vi befinder os i nye tider. Men han er ikke helt klar til at give slip på de gamle. 

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

  • David Zennaro
  • Eva Schwanenflügel
David Zennaro og Eva Schwanenflügel anbefalede denne artikel

Kommentarer

Torsten Jacobsen

Jeg kan ikke være den første til at bemærke, at anmelderen ofte - og ufrivilligt - ender med mestendels at anmelde sig selv?

Bedårende.. ;)

Morten Balling

^ "Før skreg de af grin. Nu har det ændret sig til rent had."

Som en af mine stormbarmede veninder plejede at sige: "Jeg ryster mine kasser".

Søren Kristensen

Var inde at se ham i går. Det var OK-morsomt om end en anelse rutinepræget (der var ellers nok at improvisere over med Løkkes afgang tidligere på dagen osv.), men manden er jo skuespilleruddannet. Ingen nedrykning fra superligaen i denne omgang.